Arama sonuçlarınız

1. E

METZELER M5 180 55 17 120 70 17 Takım

(gncl) METZELER M5 180 55 17 120 70 17 Takım METZELER M5 180 55 17 120 70 17 TAKIM olarak satıyorum. Lastikler ile 300km yol yaptım rodajı dolmamıştır. lastiklerim Performans lastiğidir. Satma nedenim turing lastik tarzına geçtiğim içindir. 2011 YILININ LASTİKLERİDİR. Lastikleri sonra...
  2. E

METZELER M5 180 55 17 120 70 17 Takım

METZELER M5 180 55 17 120 70 17 TAKIM olarak satıyorum. Lastikler ile 300km yol yaptım rodajı dolmamıştır. lastiklerim Performans lastiğidir. Satma nedenim turing lastik tarzına geçtiğim içindir. 2011 YILININ LASTİKLERİDİR. Lastikleri sonra kullanabilirim diye raf ömrünü bitirmek istemiyorum...
  3. E

honda CBR 600F çanta bağlama yeri

Artçımla yaptığım uzun yolculuklarda sırt çantası oldukça sıkıntı yartıyordu. Sık sık mola vermek zorunda kalıyorduk. ne yapabilirim diye düşündüm ve nette biraz dolaştım türkiyede böyle bir parçayı istediğm gibi bulamadım.Yurtdışı sitelerde böyle bir şey var ama fiyatı oldukça yüksekti 600f...
  4. E

mont ve kask sorunum

malum havalar sıcak mont giymek biraz sıkıntılı oluyor. dört mevsim montum var içini çıkararak yazlık moda getirdim. önden omuzdan karından havalandırmaları var giyiyorum ama sürat yapınca ör. 160kmh montum paraşüt gibi oluyor. sürüş sorunu yaşatıyor. yok havalandırmaları kapatıyorum öyle...
  5. E

Biga'nın tanınmış isimlerinden motosiklet tutkunu TEVFİK GÜREMEN'İ KAYBETTİK

Biga'nın tanınmış isimlerinden motosiklet tutkunu Tevfik Güremen 03 Temmuz 2011 pazar günü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Biga Motor Kulübü'nün başkanlığını yapan Tevfik Güremen, okçulukla da ilgileniyor; sosyal paylaşım sitesinde motor ve okçuluk tutkusuyla ilgili fotoğraflarını...
  6. E

Bandırmadan merhaba

Arkadaşlar fırsat buldukça, ihtiyaç hissetikçe siteyi ziyaret ediyorum. bugün üye olmaya karar verdim. 1977 doğumluyum özel bir şirkette üretim ve işletme müdürüyüm honda cbr 600f6 sahibiyim. Herkese emniyetli, kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Yeni mesajlar