Arama sonuçlarınız

1. Z

Herkese Merhaba

Merhabalar. Foruma birkaç sene evvel üye olmuştum ama pek aktif olmadım. Malatya'da yaşıyorum ve 20 yaşındayım. İlk motorumu alacağım ve bu konuda da fikrinizi almak istiyorum. Aklımdaki model 2. el bir TVS Apache 150, tabii öğrenciyiz bu kadar parayı ha deyince veremiyoruz. Bu yüzden şu motoru...
  2. Z

Mondial 150 ZC Alacağım

17 yaşındayım ve bir süre sonra ehliyet kursuna yazılacağım. İlk motosiklet olarak da 2. el mondial 150 ZC almayı düşünüyorum. Öğrenci olmam dolayısıyla da bütçem buna yetiyor. :) Bu motosiklet hakkında görüşleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  3. Z

Regal Raptor Spyder 350 Hakkında..

Regal Raptor Spyder 350 alacağım ama motosikleti muhafaza edebileceğim tek bir yer var, evimizin arka bahçesi. :) Arka bahçeye girmesi için gidonun uzunluğunun 80 cm'yi geçmemesi gerekiyor. Spyder 350'de gidonun uzunluğu nedir acaba? :mrgreen:
  4. Z

Bu motorla başlamak doğru mu?

Merhabalar.. :) Yaşım 17, seneye ehliyetimi aldıktan sonra bir motosiklet almayı düşünüyorum ancak bir motosiklet alıp bu motosikleti en az 4/5 yıl kullanmak istiyorum.. Yani öğrenmek için 50cc'lik bir motosiklet almak gibi bir lüksüm yok, bütçem 1/2 yılda motosiklet değiştirmeye yetmiyor. :)...
  5. Z

Regal Raptor Spyder 250 Hakkında

Aranıza yeni katıldım ancak uzun zamandır takip ediyorum forumu. Üye olmak bu güne kısmetmiş. :) Bundan birkaç ay öncesine kadar motosiklet almak gibi bir hayalim yoktu ancak şans eseri bu forumla tanıştım ve uzun yol hikayeleriniz beni çok etkiledi. Bu yüzden chopper tarzı bir motosiklet...