Arama sonuçlarınız

1. hattsaffa

94 suzuki dr mi 2003yamaha xt mi

model bakımından 94'le 2003 arasında dağ gibi fark oldukları barzi. zaten bu yüzden danışıyorum. yamaha xt600 2003 model 45.000 km suzuki dr650 1994 model 50.000 de.. 1)xt 5.500 dr 4.500 şimdi xt de mi sıkıntı var ucuz dr mi pahalı 2)dr yi çok övüyolar aklım çeliniyo.. yüksek motorlara zaten...
  2. hattsaffa

Yüksek Devirde Çalışıp, Gaz Kesildiği Anda Duran Motosiklet

merhabalar arkadaşlar; motorum yüksek devirde çalışıyor.. deviri hiç düşürmezsem yürüyor da... ama gazı değil kesmek, birazcık kıssam hemen boğuluyor gibi olup stop ediyor. soğuktan mı diye düşündüm, sıcakken bile yapıyo; yağını yeni değiştirmiştim (10-40 sentetik) marş motorunda sıkıntı yok...
  3. hattsaffa

ilk kez trafikte kaza yaptım. :/ olması lazımmış oldu

direkt konuya dalarım :) 4-5 yıl dağda bayırda kullanıp öğrendikten sonra 1,5 yıldır da ehliyetli kasklı trafikte motor kullanıyorum. cross motor olunca düşmeye devrilmeye yaralanmaya gayet alışığım :) gel gelelim motosikletin nerdeyse kaçınılmaz kaderi bana da uğradı. olay kısaca şöyle: tek...
  4. hattsaffa

akü ve elektirik problemi

sevgili abilerim ustalarım üstadlarım cahillik başa bela :) motorumu uzun süredir aküsüz olarak kick startla kullanıyodum (1 yıl kadar süredir) 3 ay önce de zar zor km saatini değiştirdim bir hafta önce sıfır akü aldım.. gel gelelim aküden hiçbir enerji alamıyorum (akü dolu kontrol ettim...
  5. hattsaffa

HOCAM yakıt, titreşim performans üçlüsünden bi kaç sorum olacak

hoş beşi geçip sınav sorularını veriyorum hepinize başarılar :) 1)km de 8 kuruş gibi çılgın bi rakamla şehirdışı yol alan motorum km de 12 kuruşa çıktı(tmm benzin zamının! da etkisi cardır tabi ama az olur) 2)1000 km de yağ azaltması gerekirken 400 500 km de azaltır oldu (egsozdan duman rengi...
  6. hattsaffa

motosiklette aynaları sökmenin mantığı nedir?

gerçekten merak ettiğim için soruyorum; fiyakalı mı? ufacık aynanın sökülmesi rüzgar direncini mi kırıyo? neye göre insan arkasını görmenin güveninden vazgeçiyor?
  7. hattsaffa

ANKARA çevresinde gezi rotaları

her şehirdeki motorcular için günübirlik kaçamaklarda yakın yerlerin paylaşımları için böyle bi sekme siteye konsa keşke(ya da var ama ben bilmiyorum) KIZILICAHAMAM: Anakara'ya 74 km ama zaten şehir içini saymayınca 60 km civarında. kızılcahamama yaklaşırken virajlar harika(aman dikkat...
  8. hattsaffa

Kot Pantolon Üzerine Dizlik Kullanmak mı? yoksa Motorsiklet Pantolonu Kullanmak mı?

Kot Pantolon Üzerine Dizlik Kullanmak mı? yoksa Motorsiklet Pantolonu Kullanmak mı? daha avantajlı, güvenli, şık, işlevsel... "şehir içi" yoğunluklu bi kullanımı ele alalım. kış şartları.. ha? ne dersiniz konu hakkında fikri, deneyimi olanlar?
  9. hattsaffa

Selamun Aleyküm ağalar :) ankaradan çaylak daha

ankarada öğrenci bi Eskişehirliyim. 7 aydır 4yıl hayalini kurduğum bi crossla motorculuğa adım attım.

Yeni mesajlar