Arama sonuçlarınız

1. R

Motor Rengini Canlandırma

Arkadaşlar merhaba, Motorlarımızın rengi zamanla soluyor, hafif çizikler oluşuyor, torpido özellikle baya bir eskileşiyor. 2008 model bir motorum var. Nasıl desem, yıkatsam bile o canlılıgı yok eskisi gibi. Renk solmuş, parlaklığı yitmiş vs vs. Pasta cila tavsiye ettiler. Gerçekten iyi bir...
  2. R

Bir bilen Yardım Etsin?_

Honda Psi150 motorumu verdim, üzerine 4000 lira daha ekledim. 8000 liram var. Yamaha xmax 250 - 2009 Model= 7250 tl. Gilera Nexus 500cc-2007 Model = 8500tl Gilera Nexus 500cc-2005 Model = 7000 tl. Bu motorların aynı kulvarda olmadıgını biliyorum ama aklım iyice karıştı. İçimden Nexus...
  3. R

Bir damla yağ akıtma

Arkadaşlar merhaba, geçen gün dikkat ettiğimde motorumun altında nokta halinde bir yağ damlası vardı. Devamlı akış yok, ama yere bir damla atıyor ve öylece kalıyor. Motorcuya götürdüm, bu hafta içi getirmemi, bakımını yeni yaptıgımız için ordan arda kalmış olabileceğini ve hiç bir şey...
  4. R

Honda PS 150 Sonrası?

Merhaba değerli arkadaşlar, bir ay önce honda psi150 almıştım. Çok güzel çok seri çok kaliteli tartışılmaz kanaatimce. Alıştıktan sonra, motorların seriliği o kadar hoşuma gitti ki daha fazlasını istiyorum dersem yerinde olur. Otomobilden motora geçiş yaptıgım için ayrıca daha çok keyif...
  5. R

Honda psi150 Modifiye

Arkadaşlar merhaba, Honda motorumda serilik ve ibreyi biraz daha yukarılara çekebilmek için yapabileceğim ufak tefek modifiye işlemleri varmı? Mesela performans bujisi, otomobillerde yaradıgı gibi motorlarda da yarıyorsa performans filtresi yani ufak tefek motoruma rahat nefes aldıracak bir...
  6. R

Dikkat !

Arkadaşlar merhaba, siz değerli motorcularla yaşadıklarımı paylaşmak umarım sıkıcı olmaz. Dün yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istedim. Antalya Kemer yolunda ilerliyorum, 400m tüneli geçtikten sonra, yarı ciddi bir viraja geldim, viraz uzunca. Tam girdim, yanımda uçak motoru gibi bir...
  7. R

Bilinmez bir heyecan!

Arkadaşlar , bundan 4 yıl önce Bisan Scotter almıştım 125 lik, hiç keyif almamış hatta üç kere düşmüş birinde çantalık diğerinde bilmem neresi kırılmıştı. O zamanlar 2000 lira para saymıştım. Sonra seri olmaması ve sucu motoru gibi durması , hanımında israrı ile hibe ettim 750 lira gibi bir...
  8. R

HeldBikeAragon hakkında görüşleriniz?

Merhaba arkadaşlar, bir önceki forumda sorduğum sorular üzerine paylaşımda bulunan arkadaşları dinleyerek, HeldBike marka bir file mont aldım. Fiyat 140 Euro dan 210 tl ye düştü. Omuzlarda ve dirseklerde koruması var, çok sert süngerimsi bir malzeme gibi geldi. Bu markayı bilen, kalitesi ve...
  9. R

Terleme ve Rüzgardan Korunmak için Tavsiue

Merhaba, aranıza yeni katıldım ve sizlerin bilgilendirici sohbetlerini okumak, faydalanmak çok keyif verici. Teşekkür ederim herkese. Bir sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim. Honda psi150 scotter almak nasip oldu. Yazlık mekanda yaşıyorum, Antalya nın sıcağını bilenler bilir...