Arama sonuçlarınız

1. K

Fazer s2 için egzost önerileri???

Bir aksilik olmazsa carşamba fazer s2 alıyorum.Üzerinde orijinal egsoz var.Bir coğu akrapovic tercih etmiş.Akrapovicmi takayım yada hani yoshimura falan cokmu absurd olur.Hic göremedim neredeyse..İlk kez race yada race e yakın bi motor alıyorum.Dolayısı ile bilgim yok denecek kadar...
  2. K

Süpersport veya race'lerin stabilize toprak yol tutuşu???

Bugüne değin kullnadığım motorlar enduro ve tuoring olduğu icin,bu konuda oldukca eksiğim.Şimdi ilk kez tam s.s olmasada bmw f800s almayı düşüüyorum.Balık ve dağ tepe gezme isteğim özeliklle motorla cok fazla.Eğer bu konuda tecrubesi olan abileim ablalarım varsa bir zahmet görüşlerini almak...
  3. K

cbr 250 r'dan kle 500'e

Bu yaz'ın başında adı yerli başka heryeri çin olan,race 200 kanuni'den kurtulup gözümü honda cbr 250 ye dikmiştim..Honda'nın en önemli bayii'sinin iyice dansöz'e dönmesi hasebiyle vazgecmek zorunda kaldım..O ara buradaki arkadaşların ve reeldeki dostların yönlendirmesiyle kawa ninja 250r alayım...
  4. K

Tecrübe'lerinize cok ihtiyacım var...

Sevgili motosiklet sever abilerim kardeşlerim.Yaşım otuz.Bugüne değin site'deki deyiminizle geciş motor'ları diye tabir ettiğiniz bir cok motoru kullandım.Ybr 125,racer200,eskilerden minsk seyhan vs..Direksiyon şoförüyüm tabiri caizse.Ama haftada bi iki saat'de olsa motora binmeyi cok seviyor...
  5. K

Beyler cbr 250r türkiyede varmı???

Bu model icin ayın 15'ni bekliyorum.Ama piyasada var diyolar.Ninja almamak icin zor tutuyorum kendimi.Bu mit doğru ise bilen gören var ise bilhassa istanbulda varsa bi yardımcı olun gidip göreyim motoru..Teşekkürler...

Yeni mesajlar