Arama sonuçlarınız

1. jakobien

model bazlı motosiklet siteleri

-------------------------------------------------------------------------------- Model bazlı motosiklet siteleri hakında ne düşünüyorsunuz dünyada çok sayıda sırf bir markanın modeli için yapılmış siteler var türkiyede benim bidiğim www.fazerturkiye.org ve www.vstromturkiye.org ve...
  2. jakobien

Manifold Borusu Boyanirmi

Manifold borusunda paslanma var bir zımpara atsam yanmaz boya ile boyasam olurmu olursa nerden bulurum ....
  3. jakobien

Çıplaklar buraya!...

Tüm naked kullanıcılarını Bu başlık altında toplanmaya çağırıyoruz arkadaşlar. Marka gözetmeksizin tüm aksesuar fikirlerimizi motosikletlerin + ve - lerini bu başlık altında toparlmayı öneriyorum.Kaslı sevenler buraya diyerek ilk topiği açıyorum... kısa bir gezintiyle başlayalım.... Orta...
  4. jakobien

Ipod Vb Mp3 Player bağlantısı

Arkadaşlar motosiklet kullanırken müzik dinlemeyi seviyorum yanlız ufak bir problem var seçim yapamıyorum iki model var biri kol pozusuna bağlantı yapılan bakınız bu model... Birde boyna asılan model... İpodda ekran olduğu için şarkı seçimini rahat yaparım diye kola bağlantıyı düşünüyorum...
  5. jakobien

Er6n Araniyor

Eş dost satmak isteyen kim varsa sağa sola haber yollasın acil er 6n renk;(mor sarı yeşil kırmızı turuncu camgöbeği olması hiç bişeyi değiştirmez) arıyorum...05334798411 sevgiler
  6. jakobien

comette artçı sorunu

Artçinin Tutanabileceği Biryer Yok Napiyorsunuz Artçi Aldiğinizdaaaaaaaaaaa:)((
  7. jakobien

Motosikletinizi seyretmek...

Kahve içerken,yıkarken,park ettikten sonra,sildikten sonra,camdan bakarken,binmek için yaklaşırken,yemek yerken,muhabbet ederken E ne zman?
  8. jakobien

KIRMIZI'YA aşığım!

Motosiklette Kırmızı sana aşığım dolayısıyla kırmızının en yakıştığı alev kırmızımı aldım hayırlı uğurlu olsun...
  9. jakobien

Çok Önemli (motor egitimi icin yer ariyorum)

Arkadaşlar öncelikle selam Ehliyet için çok acil adam gibi motor kullanmasını öğreten bir firmaya ihtiyacım var.Eğer bugun başvurursam 2 temmuzda ehliyetimi alabiliyorum.yoksa 17 ağustosa kalıyorum henuz motorum yok ama önce motoru alıp ehliyetim yok diye strss yapmak istemiyorum.Bildiğiniz yer...
  10. jakobien

mrblar

Herkeze merhaba arkadaşlar, Bir kaç hafta önce yıllardır hayalini kurduğum motosikletimi almaya karar verdim o zmandan beri bir sürü forum okudum.En içimin ısındığı burası oldu o yüzdende aranıza katılayım dedim. Soracak konuşacak gülünecek şey çok zamanla artık hadi eyvallah şimdilik.

Yeni mesajlar