Arama sonuçlarınız

1. Z

motorsiklet korumalıklar ve ekipmanlar

öncelikle herkese selamlar. Lafı uuzatmadan konuya giriyim hemen. Yakın zamanda motorsiklet almayı düşünüyorum. Racing tipi bi motor düşününyorum cbr 125 aprilia rs 125 tarzı ancak bunları kullanırken korumalık ve motorsiklet ekipmanları kullanmam şart. Bu ekipmanları nereden temin edebilirim...
  2. Z

Sizce ehliyet bana kaça patlar?

A2 ehliyeti olan arkadaşlar bana bi yardımcı olabilir mi acaba? Soru basit A2 ehliyeti bana kaça patlar sizce? Kurs ücreti + ehliyet + sınav giriş ücreti + diğer masraflar. Ne kadar yaptı sizinkiler yada bnmki ne kadar yapar?
  3. Z

Babam A2 Ehliyeti ve Motor almamı istemiyor ne yapmalıyım?

Merhabalar. Motorsiklet konusunda 3 aylık br deneyimim var ve daha bir senem var ehliyet için. Babam bunu hş karşılamıyor ve ehliyet almamı istemiyor. Ben ona anlatmaya çalıştım. Ama yinede hoş karşılamadı. İki tekerlekli aracı ne yapıcaksın güven olmaz falan filan dedi. Aslında kendiside şöför...
  4. Z

selamlar sormak istediğim sorular var...

Öncelikle daha yeni üye oldum ve ehliyetim yok. Ancak motor sürmeyi biliyorum ;) Şimdi benm motor sürmeyi öğrendiğim makine bnm değil ve vitessiz. Mondial Scooter tarzı bir motordu. Vitessizdi. Ancak olay şu ki ben vitesli motor kullanmak istiyorum. Aklımda bir kaç model var... 1) Honda Titan...