Arama sonuçlarınız

1. Eyong

Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

Ohooo, buralarda sinekler uçuşuyor. Var mı boğaz hattında kurşun arkası avlanan arkadaşlar buralarda? Ben en son geçen sene ramazandan önce gidip 13 parça çinekop almıştım. Almadığım günleri yaşanmış saymıyorum :)
  2. Eyong

Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eminim ki başlıkta okuyacak çok şey vardır, ama benim de paylaşacağım şeyler olur bundan sonra. 2006 yılında buralarda Hyosung GT250 Comet ve GT650R ile ilgili paylaşımlar yaparken 2 yaşında olan oğlum şu an 21 yaşında, ve maalesef ki motosiklete heveslendi. Konuyu açınca her baba gibi elbette...
  3. Eyong

Absli arka fren kaydırıyor

Kaliperin oynaması normal, hafif esnek ve hareketli olmalı, oynamazsa sıkıntı zaten. Ses ise balata kalitesinden dolayıdır, sert bir balatanız varsa ve karışımı kaliteli değilse ses yapar. Sadece motosikletde değil arabalarda da var aynı dert. Fren yaptığında arkanın kayması bahsettiğin...
  4. Eyong

Alet Tüpü Yapımı (Tool Tube)

"Alet tüpü ne lan" dediğinizi duyar gibiyim. Efendim başlığa takım çantası ya da tool box yazayım mı diye düşündüm, ama bu apayrı birşey. Motosiklet üzerinde sabit taşınan takım çantası bir nevi, gavurlar "tool tube" diyorlar. Daha çok cross ve endurocularda yaygın, ama herkesin işine...
  5. Eyong

Kendin Kirlet, Kendin Yıka.

Petrol istasyonunda 1 TL köpük parası 2 TL de basınçlı su parası ile kendi motorumu nasıl yıkadığımı anlamsızca videoya çekmişim, tabi farkında olmadan :) Hızlandırıp youtube'a attım, olurda fetişisti çıkar diye :P Video size hiç bir bilgi ve beceri katmaz, boşuna izleyip zaman kaybetmeyin :)...
  6. Eyong

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Yasal olarak yeni plaka yeni ruhsat çıkarmanız gerekli. Kaybolan plakanızın birileri tarafından kullanılması riskini göze alırsanız kendinize plaka bastırabilirsiniz. Fakat riskli.
  7. Eyong

Poyrazlar Gölü Kamp Fotoğrafları (20-21 Ağustos 2016)

Biraz yorucu oldu ama çok eğlendik :) Sabah buluşma yerinde 6 motor 7 kişiydik, Poyrazlar Gölü'ne ulaşınca kamp atacak yer beğenmekte zorluk çektik. Alan büyük olunca yer bulamadık bir türlü. Göle yakın olmak istemedik, hem gittiğimiz gün (Cumartesi) yeteri kadar kalabalıktı. Hem de Pazar günü...
  8. Eyong

Poyrazlar Gölü Kampı 20-21 Ağustos 2016

Merhaba Arkadaşlar, Yaz bitmeden sezonun üçüncü kampını 20-21 Ağustos 2016 tarihlerinde Poyrazlar Gölü'nde gerçekleştireceğiz inşaallah. Bir önceki kamp etkinliğimiz 14-15 Mayıs 2016 Kartepe Kuzu Yaylası Kampı idi, çok güzel iki gün geçirmiştik. Ondan bir önceki kamp etkinliğimiz ise 23-24...
  9. Eyong

Kartepe Kuzu Yaylası Kamp Fotoğrafları (14-15 Mayıs 2016)

Elimdeki fotoğrafları birazdan yükleyeceğim, diğer arkadaşlarda da oldukça fazla fotoğraf var hepsi yarın öbürgün yükler inşaallah. Yağmur riski çok az vardı ama olmadı, çok güzel bir gün, gece ve sabah geçirdik. Çok eğlendik, yedik içtik çayın dibine vurduk :P
  10. Eyong

Ümraniye Scooter Kazası

Yoğun trafikte otomobile arka köşeden çarpıp düşmüş görgü şahitlerine göre, dün tesadüf rastladım kameram da kayıttaydı.
  11. Eyong

14-15 Mayıs 2016 Kartepe Kuzu Yaylası Kampı

Merhaba Arkadaşlar, Yazın gelmesi ile beraber, sezonun ikinci kampını 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Kartepe Kuzu Yaylası'nda gerçekleştirelim mi? Bir önceki kamp etkinliğimiz 23-24 Nisan 2016 Yalova Erikli Yaylası Çifte Şelaleler idi, hava muhalefetinden dolayı kamp atamamıştık ama yine de...
  12. Eyong

Yalova Çifte Şelaleler Gezi Fotoğrafları

Çok büyük heveslerle gittik, güzel de bir gün geçirdik, gelen herkese teşekkür ederim. Daha önceden tanıştıklarımız haricinde yeni insanlar tanıdık, çok memnun oldum ben kendi adıma. Cuma gününden itibaren hava durumunu her saat kontrol edip morallerimizi bozmuştuk zaten, fakat belki son anda...
  13. Eyong

03-04-2016 Motosiklet.net ABANT Gezisi

Aslında genele açık ve duyurulmuş bir gezi değildi, oy yüzden "tüh nasıl haberim olmadı bu geziden" diye kendinize kızmayın :) Honda NC kullanıcıları başlığı altında başlayan "hadi buluşalım, hadi bir yerlere gidelim" muhabbetleri ile 3-4 motor butik bir gezi planlarken kalabalık bir gezi oldu...
  14. Eyong

Gecikmeli Far Yakma Rölesi Montajı

Efendim malumumuz artık motosikletlerimizde kısa farımız sürekli yanıyor, iyi de bir şey bu. Zaten eskiden de kendim manuel olarak hep yakardım farımı. Bazı modellerde marş basıldıktan sonra, benimki gibi bazı modelerde de kontak açar açmaz yanar far. Benim gibi motorunu az kullanan, kışın...
  15. Eyong

Orta Sehpa Kaykay Yapımı

Evet bu ismi ben buldum :P Motorumu Dudullu'da ki dükkanımda, onun için yaptığım küçük bir garajda saklıyorum. Yeri güzel ama biraz dar bir alan, en öne kadar park edip orta sehpaya geri aldığımda geri geldiği mesafeden dolayı kapı bile kapanmıyor hesap edin Yan ayağa bırakıtğımda da motordan...
  16. Eyong

Problem Yapan Pin-Lock İçin Çözüm

Herkesin malumudur ki Pin-Lock zamanla silikonunun özelliğini yitirmesi, vizör sökme takmadaki esnmelerden dolayı yerinden oynaması, "dur lan bir söküp temizleyeyim diyen işgüzarlar" :p yüzünden hava kaçırıp buğu yapmaya başlıyor. Bilmeyen için belirtelim Pin-Lock basit bir mantıkla...
  17. Eyong

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerası incelemesi ve test videoları

Ne zamandır "Ben de bir kask kamerası alayım mı" diye kendime soruyor ama paraya kıyamıyordum :P Araştırmalarım ve Youtube'daki karşılaştırmalar sonucu EKEN H9 Action Camera modeli kamerayı aşağıdaki gearbest satış linkinden aldım ve kargom sağ sağlim geldi. (Aliexpress satış linki'de eklendi)...
  18. Eyong

Kırık Grenaj Tamiri ve Boyanması

Uzun süredir elime boya tabancası almıyordum, iyi geldi :) Kırık grenajımız bir SYM maxi scooter ön çamurluğu, küçük bir kaza sonrası kırılmış. Tamirat için gerekli malzemeler; hızlı yapıştırıcı güçlü bir havya zımba teli ya da aynı işi görecek farklı küçük tel parçaları (tamirat alanı büyük...
  19. Eyong

Elcik Isıtma Montajı [Ekonomik ve Universal]

Aslında konuyu buraya (DIY) açayım mı açmayayım mı bi tereddüt ettim, nihayetinde kendi icat ettiğim ya da ürettiğim bir şey değil. Sadece montajını yaptım, neyse hadi bakalım; Aslında motora eskisi kadar çok fazla binmeye vaktim yok, bırakın kışı yazın bile zor biniyorum motora. Ama yine de...
  20. Eyong

17 Ekim 2015 Cumartesi Şile Saklıgöl Gezisi

Havalar iyice soğumadan ve bu hafta sonu İstanbul oldukca güneşli iken bir gezi planlayayım kendime dedim, sonra düşündüm de bunu neden paylaşmıyorum belki katılmak isteyen olur :) Rotamız ; https://goo.gl/maps/QQ5XivkUYjy Buluşma Yeri : Tepeüstü Meydan İkea Önü Buluşma Saati : 09:00...

Yeni mesajlar