Arama sonuçlarınız

1. teksann

hondadan ücretsiz eğitim

motor on dergisinn yapmış oldugu bir kampanya ben de öğreneli 4 gün oluyor ... dergi okuyuculardan mektup köşesinde ayın en güzel mektubunu yazan kişiye hondadan hafta içi ücretsiz eğitim hediye ediyorlar.. başka bi kampanyada özsüt :) geveze adlı radyo programı özsütten doğumgününüzde pasta...
  2. teksann

Motor sevdam yarıda kaldı :(

ani aldığım bir karar ile motor sevdam başlamadan bitti :( cuma günü askerlik şubesini ziyaret ettikten sonra tahmini p. tesi askerim ... umarım ninja 250 r nin fiyatı ben gelene kadar düşer :) beni buzmana kadar motorsiklet konusunda bilgilendirdignz için cok teşekkr ederim.. askerden...
  3. teksann

Yokmu tüm markalar

bayadır bakıyorum yokmu tr de dainese alpinestar shoei agv vb markalar satan yerler interneti telef ettim tr de bi kac tane satan buldum ( bi kac ürün ) onlarda hep eski.. bildiğiniz siteler varsa paylaşın lütfen .. saygılar sevgiler selamlar:cherry:
  4. teksann

Bilindik markalar...

merhaba arkadaşlar motorsiklet giyimi ile ilgili dünya çapında bilindik markaları yazabilirmisniz.. daniese alpinestar benm bildgim iyi markalar revit diyecegim fakat revit hakkında oldukca kötü yorumlarda var.. türkiyede olan olmayn en iyi markaları sıralarsak ilk 3 yada ilk 5 ne olur...
  5. teksann

Başlangıç Olarak bunlardan hangisi

merhaba arkadslar burada sizerin yardımı ile 125 yada 250 lik bir motora karar kılmıştık :) şimdi ben eğlenceli bir başlangıc yapmak için cross motor düsündüm aklımda olan modeller Honda XL 200 Honda XLR 125 Kawasaki KMX 125 Yamaha DT 125R (ki bu benim favorim) Yamaha YZ 125 Yamaha xt 125R...
  6. teksann

Lütfen yardım edin

merhaba biliyyorum butarz sorularla cok karşılasıyorsunuz fakat internette yeterince bilgi edinemedim... hayatımda 3 kez motorsiklet kullandım en sonuncusunda da kaza yaptım (ortaokulda) merak ettiğim birşey var istanbulda özel bir firmada motorsiklet kursları var 4 kurdan oluşuyor orada eğitim...
  7. teksann

merhabalar

aranıza yeni katıldım adım tekşan 27 yaşındayım adanalıyım.. hayatımda 3 kez motorsiklet kullandım en sonuncusunda da kaza yaptım (ortaokulda) :) merak ettiğim birşey var istanbulda özel bir firmada motorsiklet kursları var 4 kurdan oluşuyor orada eğitim almayı planlıyorum.. kurs bittikten...

Yeni mesajlar