Arama sonuçlarınız

1. T

dağ bisikleti hakkında bilgisi olanlar

s.a motorsikletin yanında bisikletede merak sardım :) di dağ bisikleti toplamaya karar verdım fakat elimdeki şase buna uygunmu ve neleri eksik ne gibi parcalar almalıyım yardımlarınızı beklıyorum şasem bu ..
  2. T

turkıye dişina yapılacak bi gezi nasıl olur?

s.a arkadaslar onumuzdeki yaz için bir planım var bir arkadasımla birlikte yurt dısına dogru bi gezi yapmayı dusunuyoruz en azından 1 ay boyunda ortadan kaybolacagım bi gezi :) yol olsun mesafe olsun benim için onemli degil hedefimizde doğuya dogru gitmek var azarbeycan kazakistan...
  3. T

egzoz monıfortunun vidası koptu

cup 100 motorda egzoz monıfrtnun vıdalarından bırı koptu yarısı motor bolumunun içinde kaldı tek vida tutuyor ama cok ses yapıyor kırılan vıdayı nasıl cıkartabilirim yada baska bi cözümü varmı???
  4. T

kaporda kısmını kaplama yapma

s.a motorun boyasına ellemeden uzerine kaplama yapılıyormuş sanki bant gibi yada cama yapılan film gibi bu nasıl yapılıyor ve malzeme yi nereden bulurum yardımlarınızı bekliyorum
  5. T

cup debrjı

s.a uzun zamandır kullandıgım bi motorum var ve son zamanda viteslerde bi sorun basladı vitese taktıktan sonra gaz veriyorum fakat biraz gec kavrıyor ve aniden kavrama yapıyor gazı kapatınca motor firenini cok ani yapıyor önce boşta gibi yapıp birden kasıyor sanırım sorun debrajda ne gibi bi...
  6. T

marsa basinca gelen ses??

Marsa basiyorum ama mars motoru donmuyor baska bi parcadan ses geliyor bu parcaya akuden +kutup direk gidiyor marsa basar basmaz bu parca dıtlama trzinda otmeye balisiyo sebebi nedir ilk defa boyle bisey basima geliyo
  7. T

aku sorunum var

Sa motorum 100 cuplardan ve mars almiyor lambalar yanmıyor ayak marşından çıldırınca birazda olsa lambalar yaniyor vites gostergedi calidiyor stop edince butun elektirik gidiyor akuyu cikartim kutp baslarinda hic elektirik yok ama motor calisirken kutplarda elektirik var sorun nedir sarj...
  8. T

uzun yol yapabilecek 100 cc

s.a abiler uzun yol yapabilmek için küçük bi motor arıyorum 2.000 -3.000 km falan yapabilecek az yakan 100 cc lik motor olarak ne önerirsiniz?
  9. T

solmuş bayo..

motorumda rengi gitmiş solmuş kısımlar var bunları nasıl eski haline getirebilirim birde metal kısımları pastan nasıl temizleyebilirim??
  10. T

scooter marş sorunu

scooterlarda marş motorunun bağlı olduğu bi parça var şu resimdeki parca...
  11. T

ön varyatör??

scooterda ön varyatörü nasıl sökebilirim birde ön varyatör sıkışmış hep kapalı konumda söküp onu düzeltilirmi?
  12. T

scooter çalıştırmanın başka yolları??

s.a 150 cclik bi scooter var aku bitmek üzere marş motoru çalışmıyor ayak pedalı kırık bu motorun çalışma imkanı varmı bildiğim kadarıyla vurdurma olmuyor nasıl çalıştırabilirim ???
  13. T

motor düşük devirde gaz yemıyor tekliyor

100lük cup motorum var ve sabahları zor çalışıyor önceden tek marşta alıyordu şimdi gaz vermeden çalışmıyor sürekli aragaz vermek gerekiyor birde kalkarken gaz veriyorum tekleme yapıyor gaazı yemiyor birazdaha verince düzeliyor bunu bütün vitsletde yapıyor buji dejişti ama sorun yine aynı...
  14. T

sibop ayarı nasıl yapılır

s.a sibob ayarı hakkında bi kaç sorum var sibop ayarının salıklı olduğu nasıl anlaşılır siboplar gevşek mi olmalı yoksa sert mi birde yanlış sibop ayarı titreşim yapabilirmi??
  15. T

aşırı titreme sorunu..

leopar 100 motorum var ve titreme ile birlikte gelen ses sorunu yaşıyorum düşük devirlerde hiçbir şekilde titreme yok ama motor belli bir devire gelince aralıklı şekilde kuvvetli titremeler başlıyo ve ses , devir arttıkça titreme aralıkları sıklaşıyo ve mütiş bi titreme başlıyo ve gürültülü bi...
  16. T

sele çok kötü gözüküyor...

s.a motormun selesi çok çirkin duruyor şu alt kısımdaki demirlerin gözükmesi onu çirkin yapıyor hem demirleri örtmek hemde o kısmak bagaj yapsam olurmu cup motorlardaki gibi bi selenin daha çok yakışacağını düşünüyorum bu olabilirmi??
  17. T

gaz verince stop diyor...

Bu gün motora bindim gidiyorum ve birden motor stop etti benzin bitti diye yedeğe aldım ve çalıştırdım normal şekilde rölantide çalışıyor ama gaz verince boğulup stop ediyor benzin var buji temiz hava filitresi de temiz biraz duruyo motor dinleniye gaz veriyorum gazi yiyor snra gene aynı...
  18. T

daha geniş lastil takmak mümkünmü

s.a kuba leopar 100 motorum var ve motor gözüme küçük gözüküyo lastikler falan ufacık 17 yazıyo lastik boyutunda lastikleri daha geniş ve kalın lastiklerle değiştirmek iştiyorum lastik ile birlikte jantlarında geniş olmasını istiiyorum bu mumkünmü ??
  19. T

gaz ayarı düzgün değil..

cup motorum var ve motor düzgün gaz yemiyor az gaz veriyorum yiyor birazdaha arttırıyorum boğuluyor köklüyorum birden şahlanıyor bazen gazı kapatınca tekrar açıyorum 4 5 sn sonra falan alıyor gazı
  20. T

sabahları zor çalışıyor jikle işe yaramıyor

2000 de cup motorum var ve bazı sabahlar çalıştırıyorum gazı bırakınça hemen istop ediyor bazende hava soğuk olsa bile tek marşta alıyor saat gibi sayıyor ama ilk başta gaz yemiyor gazı yarım a kadar aniden açınca boğuluyor bazen ışıklarda durunca 1 viteste kalkarkende bi an boğulup tekrar...

Yeni mesajlar