Arama sonuçlarınız

1. mustafaakyol

Beyaz duman ve bogulma

Arkadaslar merhaba bumoto calibre 250 motorum var motoru sabah calistirdigimda egsozdan yogun bi sekilde beyaz duman geliyor ve gaz yemiyor 5 dakika falan calistiktan sonra gazi köklüyorum oyle kendine geliyo egsozdanda hafiften su geliyo ve bide hareket halindeyken ara sira motordan surtunme...
  2. mustafaakyol

Honda Cbr 125 Çalışmıyor

Selam Arkadaşlar 2 Gün Önce Honda Cbr 125 Aldım. Sabah Çalışmıyordu Sonra Motorcuya Götürdüm ve Buji Ateşleme Yapmıyor Dedi. Buji Falan Değişti ve Motor Çalıştı 3 Kilometre Kadar Gittim ve Motor Stop Etti Çalıştırdım Tekrar Devam Ettim Yine Stop Etti 3-4 Sefer Oldu Bu En Sonunda Çalışmadı Acaba...
  3. mustafaakyol

Mondial 150 ZAT

Selam Arkadaşlar Bende 150 ZAT Var. Motorun Tüm Bakımları Yapılıyo. Ama Şuan Sadece Karbüratöründe Pislik Var Onu Yaptırıcam Başkada Bir Sorunu Yok. Arka Lastik Sıfır 100 $ Değerinde Egsoz Taktırdım. Sesi Çok Güzel Motor 2005 Modeldir 5 Yaşında Motor Kaportasında Ufak Tefek Göze Batmayacak...
  4. mustafaakyol

Mondial 150 ZAT Gaz Kesiyor?

Selam motorum mondial 150 zat motor sorunsuz çalışıyor. ama 40 kilometre hızı geçince gaz kesiyor boğuluyo cdı beynini falan yeni değiştirdim bazende motoru calıstırdığımda gaz veriyorum hiç haraket etmiyor. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
  5. mustafaakyol

150 Zat Krank Sorunu

Selam Arkadaşlar Bende Mondial 150 Zat Var Son 1-2 Gündür Krank Kutusundan Ses Gelmeye Basladı Kalkıs Yaparken Sanki İçinde Bişey Dagılmış Gibi Ses Çıkartıyo Ama Motorun Gidişinde Problem Yok

Yeni mesajlar