Arama sonuçlarınız

1. kefeeee

Zenn Motor Lastik Değişim RİCA MİNNET merkezi

Selam arkadaşlar senelerdir yokum, bir hortliyim dedim.:thumleft: Sabah Lastikleri dümdüz halde olan duke 390'ıma çıkma 120-160 lastikler aldım gittim taktıracağım, başka boy temiz bişi bulamadığımdan yapcak bişi yok... Sabah 830'da kalktım ki mesai öncesi işimi halledeyim işe geç kalmiyim. Ta...
  2. kefeeee

Usta Aranıyor / Husqvarna SM610S

Selam arkadaşlar, Uzun süredir 2000 model husqvarna'nın sm610s modeline sahibim. Çeşitli problemleri ve arızaları atlattık. Ancak artık gözüm arkada kalmayacak şekilde tertemiz bir hale getirip projemi tamamlamak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında olan, tek silindir ve özellikle supermoto...
  3. kefeeee

Anadolu Yakası Çalınan kırmızı BWS

ANADOLU YAKASINDAKİLERİN DİKKATİNE! Motosikletim çalındı bu gece 12-1 civarı suadiye minibüs caddesi tarafından. Muhtemel içerenköy-kayışdağı-üstbostancı tarafında. Ön çamurluk yok ön gidon kısmında hiç bişey yok. Kırmızı renkte, sol arkada jcosta stickerı var. Plakası üzerinde takılı değildi...
  4. kefeeee

Riders Of Bilgi / Metro Turizm Öldürmeye çalışıyor.

Gün geçmiyorki metro turizm bir halt karıştırmaasın, karıştırıyor. Gerçekten çok sinir bozucu bir video. Lütfen bu adresten şikayette bulunalım. https://www.metroturizm.com.tr/Home/Contact Kendi şikayetim bu şekildedir: Merhabalar, bilgi üniversitesinin motosiklet kulübünde üylereden...
  5. kefeeee

Çalıntı Olasılıklı Naked Motor videosu

Arkadaşlar arama yaptım, konulara baktım ama göremedim. Facebookta böyle bir videoya denk geldim. Siyah kawasaki Z800 Z750 gibi bişey sanırım Z1000'de olabilir. https://www.facebook.com/motosikletdunyasi/videos/1683764328504984/
  6. kefeeee

Motosiklet Sosyal Sorumluluk Projeleri

Selam arkadaşlar, Bitirme projem için farklı bir motosiklet sosyal sorunmluluk ve farkındalık projesi üzerine çalışıyorum. Sizden ricam beğendiğiniz, hatırladığınız veya gördüğünüz herhangi motosiklet hakkında farkındalık yaratacak HERHANGİ bir materyali benimle paylaşmanız. Derin bir...
  7. kefeeee

Pirelli SL60 / Michelin Reggae yada dişsiz lastik? Genel Bws Soruları

Selam arkadaşlar bayadır uzak kaldım, Bws 100 sahibi oldum 2. motosiklet olarak, bütün yaz bodrumda kiraladıktan sonra istanbula dönünce bitane almak istedim. Nitekim de almış bulundum. BeeWee 2006 model 36k kilometrede J-costa takılı kozmetik olarakta çok sağlam durumda. Gel gelelim ki...
  8. kefeeee

Kartal Sahil Köpeğe Çarpıp Öldüren Motosikletli Şahısa Sesleniyorum.

Selam arkadaşlar, Kartal sahilde çok sevdiğim bir arkadaşımın annesine çarparak kaçan, plakası belirsiz şahıs. Arkadaşımızın kaç senedir koşulsuz arkadaşı olan köpeği Turtayı öldürdüğünü belirtmek istiyorum. Öldürdüğün şey arkadaşımın anneside olabilirdi. Umuyorum seninle tek ortak noktamız...
  9. kefeeee

Bilgi Motorcycle, ALS hastalığı farkındalık videosu

İstanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü olarak Harley Davidson Bosphorus'un sahibi Emin Ali Çakırkaya'nın bizi challange etmesinden sonra, als.org.tr sitesindeki hesap numarasına bağışımızı yaptık. Bizde TCC Başkanı Volkan Dillioğlu, Türk Chopper Genel Başkanı Ali Rıza Uygur ve...
  10. kefeeee

Çalıntı şüphesi olan motosiklet S1000RR

Bilgi Motorcycle kulübünden Ali İnanç Özdemir tarafından yazılmıştır. Yazı Facebooktan alıntıdır.
  11. kefeeee

Satılık temiz kullanılmış güçlü bilgisayar.

Arkadaşlar bilgisayaraımı satıyorum, Son birkaç senedir workstation olarak kullandığım bilgisayarım satılıktır, özellikleri şu şekilde. AMD Phenom X6 1100T İşlemci (overclock olmadan ve xigmatek işlemci soğutucu ile kullanıldı) 16 GB Corsair Vengence 1600mhz RAM Zotac Geforce GTX 470 Ekran...
  12. kefeeee

Altın Elbiseli Adam Bilgi Üniversitesinde!

Bilgiler güncellendi arkadaşlar, özellikle kalabalık olacak gruplar için! Konferans dizilerimizin ikincisinde, üniversitemizde Barkın Bayoğlu'nu yani nam-ı değer Altın Elbiseli Adam'ı ağırlıyoruz. 2 Nisan Çarşamba akşamı canlı yayınını İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde...
  13. kefeeee

Site biraz ağırlaştı sanki?

Sanıyorum bu sorun bitek bende olmuyor ama yinede bilgilendirsem iyi olur diye düşündüm. Motosiklet.net son güncellemesinden bu yana sayfa tepki süreleri çok artmaya başladı. Bazen açtığım bir sayfa açılmıyor ve tepki alamıyorum. Gece 4'de olsa bile böyle durumlar oluyor. Bazı zamanlarda...
  14. kefeeee

Vefat eden Egemen Dilsizin 5 eylülde paylaştığı yazı...

Yazı kulübümüzün kurucusu Doğukan Kinsun'dan alıntır. Vefat eden Egemen Dilsizin 5 eylülde paylaştığı yazı... çocuk öldü, çünkü sen telefonla konuşmalıydın. çocuk öldü, çünkü sinyal vermek sana yakışmazdı. çocuk öldü, çünkü onun kaportası vücuduydu, kaskosu çaresizdi. çocuk öldü, çünkü sen...
  15. kefeeee

Çarpıpı kaçan taksici, aranıyor!

Türkiye Motosiklet Platformu ve Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübünün geçtiği haberi sizlerle'de paylaşıyorum... Beşiktaş Üsküdar İskelesi önünde Üniversiteli motosiklet tutkunu genç arkadaşımız Halis Tolgahan ÖZTÜRK 'e çarpan, 34 GZ 0915 Plakalı Harley Davidson marka motosikletini deviren...
  16. kefeeee

Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Standına Herkesi Bekleriz

Selam arkadaşlar standımızı doğukan arkadaşımız bugün itibari ile açtı. Küçük mütevazi birşey olsa da, güzel iş çıkardığını düşünüyoruz. MotoBike'14 fuarındaki en genç ve dikkat çeken standız, herkesi bekleriz:) Ben cumartesi günü orada olacağım, ben olmasam bile doğukan arkadaşımız orada...
  17. kefeeee

Dayz oyunu yayıny yapıyorum (canlı)

Selam beyler, oyunu merak edenler için yayınım burda. http://www.twitch.tv/kefetor
  18. kefeeee

İstanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü & Serkan Söğüt "Hello Afrika"

İstanbul bilgi üniversitesi motosiklet kulübünün açıış etkinliği olarak düzenlenen Serkan söğüt ile "Rüzgarın izinde" söyleşisi 1 aralık pazar günü yapıldı. 200-250 motosikletin katıldığı santral kampüsündeki söyleşide serkan söğütün yaptığı hello afrika gezisindeki anıları paylaşılldı...
  19. kefeeee

Rüzgarın izinde. Bilgi Üniversitesi Motosiklet kulübü.

Arkadaşlar birçok ünlü ismin, dergilerin ve kanalların geleceği yönetiminde olduğum Istanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulubünün etkinliği bu pazar yapılacaktır. Herkesi bekliyorum. Bir macera yaşayalım, daha önce görmediklerimizi, bilmediklerimizi görelim istedik. Evimizden motorlara...
  20. kefeeee

motoru boyadım, kabloları elden geçirdim.

Selam arkadaşlar, Başlıktanda anlaşılacağı gibi motosikletin boyası ve elektrik tesisatını satmaya hazırlamak için elden geçirdim. Yağ değiştirdim, zinciri temizleyip yağladım. Yine garajı dağıttık, siteden laf gelmeden. Linkte fotoğrafları görebilirsiniz. Her türlü sorunuza açığım.