Arama sonuçlarınız

1. furkanmg

Filistin İçin Sürüyoruz.

Arkadaşlar malumunuz üzere Batının Gayr-ı Meşru Çcouğu İsrail Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda Müslüman kardeşlerimize zulmetmekte ,kadın, yaşlı çocuk ayırt etmeksizin tüm sivilleri katletmektedir. Biz motosiklete gönül vermiş bireyler olarak her toplumsal olayda olduğu gibi bu olayda da...
  2. furkanmg

1 Ocak Florya Buluşması

Beyler bayanlar hepinize selam uzun bir süre sonra ilk defa burada bir konu açıyorum. 1 ocak günü florya belediye tesislerinde bir çay buluşmamız olucak tanıyan tanımayan tüm dostlar ve cc ler davetlidir:) Saat:18.00 da toplanıyoruz,mt de neden toplanma etkinlik vs olmuyo diyenleride...
  3. furkanmg

yine mondial :) yeni bi başlangıç

1 hafta önce yeni motorumu aldım motorsuzluk çok kötüymüş 1 ay bile ne kadar uzun geldi:salut: bütün ekipmanımı vermiştim onlarıda baştan aldım.merak edenler için fiyatlarınıda yazıyım. koruma demiri ve çanta demiri aldım=100 kappa k35 çanta=160 Kask agv k-3 chicken =430 Mont venom air 3...
  4. furkanmg

1400km mondial çadır ve ben.

geçtiğimiz hafta salı günü çıktığım ve dün döndüğüm Tatilden cebimde kalanlar. Şarköye 7 km uzaklıkta ilk gecemi eriklice köyünde geçirdim. Sahilde teyzeler oturmuş çekirdek çitliyolar.Kulak misafiri oldum yaklaşık 1 saat boyunca ilerden geçen transatlantiklerin boyu kaç katlı olduğu ve nerden...
  5. furkanmg

Son 5 günüm Tatil tavsiye(rota,tecrübe paylaşımı)

Saygıdeğer mt sakinleri 22 yıllık çileli eğitim-öğretim hayatımın bitmesiyle,çiçeği burnunda bir anaokulu öğretmeni oldum. :thumleft: :flower: 7 temmuzda kpss sınavınıda atlattıktan sonra,kendimi ödüllendirmek,hayatımın bu dönüm noktasında,kendi içime bir yolculuk yapmak arzusundayım:D Rota...
  6. furkanmg

21 nisan çocuk esirgeme konusu??? (nereye gitti)

bi arkadaşımız başlık açmıştı 21 nisanda çocuk esirgemeye gidiyoruz diye,bende cevap yazmıştım filan neyse şimdi o konu üzerine gelince taşındı diyo ama nerey taşındı noldu ??? hiçbirşekilde konuya ulaşamıyorum...
  7. furkanmg

bir piyanist_irf klasiği...

Arkadaşlar merhaba. Dün akşam koray arkadaşımın aramasıyla bu sabah İRFAN abimizin yanına gitmeye karar verdik.Sabah 9 gibi yola çıktık derken 10 gibi karamürseldeydik. Çay çorba faslından sonra muhabbet sohbet derken Nihat kardeşimizde geldi 4 kafadar lafın belini kırdık :pl: 6-7 aydır...
  8. furkanmg

ilk çalışma problemi mondial 125 mg sport(namı diğer çinli)

Merhaba mt ailesi. Bir sorum olucak sabahları ilk çalıştırma sırasında motosikletim nazlanıyo. Eskiden bi kaç basmayla çalışırdı kada bile jigle vs ile. Ama son zamanlarda ayak marşını eskiden hiç kullanmamama rağmen şimdi aşırı kullanıyorum. Sabahları ya 10 küsür kere pompa yada vurdurmayla...
  9. furkanmg

Motosikletli öğretmen?(nasıl olur)

Arkadaşlar motosikletli imamı gördük.Çevreden ne denli tepki aldığınıda gerek olumlu gerek olumsuz. İnşallah 5 ay sonra okulum bitiyo ve eylül ayında eğitim hayatıma başlıcam.(atamam gerçekleşirse tabi :) ) Motorumuda değiştirip bi er6n almayı düşünüyorum. Size sormak istediğim çevrenizde okula...
  10. furkanmg

Başlığı siz koyun...(dalgacılara gelsin)

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır değinmek istediğim,gözlemlediğim bi konu var. Forumumuza yeni gelen tırnak içinde cahil diyebilceğimiz gençler ne zaman bi konu açsa 2 yada 3 mesaj sonra dalga konusu olmaktan kaçamıyolar.Bu durum bizi bilmeyen tanımayanlar için yanlış anlamalara yol...
  11. furkanmg

ilk ateşleme sorunu(yıkama ertesi)

Herşey gecenlerde havayı guzel gorunce motoru yıkatıyım bi dememle başladı. herzamanki gbi basınclı suyka motordaki camur toz vs cıkartmak amaclı ykadım ve her zamankı gıbı bı sure guneste bekleterek kuruduktan sonra calıstırdım fakat calısmadı. Bende ayak marşıyla çalıştırdım çalıştı. Neyse...
  12. furkanmg

gölkaypark(wake board,deniz bisikleti,kano) İZMİT

geçtiğimiz gün havanında güzel olmasını fırsat bilerek ufak çapta bi gezi yaptım kendimce. yaklaşık50-60 km... gittiğim yer avrupanın sayılı wake board yerlerinden;entel işi demeyin izmit belediyesi sadece 20 tl ye kurs veriyo.2 saatlik kursun ardından istediğiniz zaman gelip bu eğlenceli...
  13. furkanmg

20 Kasım pazar SAPANCA gezi-kahvaltı(tayfa)

Arkadaşlar 20 kasım pazar günü sapancaya gitsek hem gezmiş hemde motor üstünde vakit geçirmiş oluruz. Tünal abimiz İstanbuldan gelicek arkaşlara öncülük edicek. Bende sizlere İzmit'ten katılacağım. Buluşma noktası olarak saat:10:30 İstanbul Tem girişi.Kartal gişelerden hemen sonrasındaki düzlük...
  14. furkanmg

mondial 125 yardım lütfen

yaklasık 9 ay önce mondial 125 mg motorumu aldım... şu anda 7000 küsür km de. 2 gündür bi problemim var şu şekilde; motor bloğunun oralardan garip bi ses geliyo ve sanki bi parça bi parçaya sürtercesine bbi titreşim hissediyorum.Fakat bu titreşim ve ses düşük devir ve gaz kestiğim anlarda oluyo...
  15. furkanmg

yok artık.dağlarda karla mücadele.125cc mondial

motorumla elımden gelsen herhafta bı yerlere gıdıcem ama gıdıcek bırını bulamadıgımdan dolayı tek basıma gezıyorum... gectıgımız haftada yuvacık barajı uzerınden daglardan ıznık golune gıtmeye calıstım calıstım dıyorum cunku fotolara bakarsanız bunun pekte mumkun olmadıgını goruceksınız:D...
  16. furkanmg

200 kmlik motorla istanbul-izmit yardım..

arkadaslar motorum henuz 200-250 km de ve onumuzdeki cumartesi kocaeline goturucem yardımınızı istedıgım konu ise şu ki; napmam lazım yagnı fılan degıstırmem gerekırmı normalde 300-500 de degısmesı gerekıyomuş.... lastiklerin havası kaç olması lazım(125 cc motor tek kişi) ekstra olarak aklınıza...
  17. furkanmg

ruhsat plaka trafik sigortası(açıklamalı fiyatlı)

arkadaslar merhaba yeni 0 km aldıgım 125 cc mondial mg motorumun ruhsat plaka ve sıgorta yaptırma surecındekı yasadıklarımı sızınle paylasmak ıstedım faydalı olucagını dusunuyorum... oncelıkle trafik sigortası yaptırılıyo fakat fiyat çok çeşitli 150 diyen bile var ama reklam olurmu bilmiyorum...
  18. furkanmg

125 mg sport ilk motorum:)

tanışma kısmındada konu acmıstım ama fotolarıyla ayrıntılı olarak burda konu acmak ıstedım sizden isteğim nasıl foto eklıcem :)
  19. furkanmg

istanbuldan sevgiler(20 gün sonra kocaeli) ilk motorum

merhaba arkadaşlar yaz boyu çalışmam sonucu babamında desteğiyle yeni çıkan mondial 125 mg sport modelini aldım bugün ilk motorum ve bugun ıstanbul trafıgınde 25 km yolculuk sonucu sefakoyden getirdim... inşallah hayırlısıyla kazasız belasız kullanırım:))

Yeni mesajlar