Arama sonuçlarınız

1. D_R

Pırelli mi michelin pilot mu?

arkadaşlar iyi bir lastik almak istiyorum ebatı 90-90-18 veya 2-75-18 neleri tavsiye edersiniz
  2. D_R

castrol actevo 20 40 4T motor yağı mı?

arkadaşlar bu yağ motosiklete koyulur mu?
  3. D_R

motosikletin zincirini en iyi ne ile temizleyebilirim??

arkadaşlar motosikletin zincirini en iyi ne ile temizleyebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ve sizce sprey mi kullanmalıyım yoksa zincir yağı mı?
  4. D_R

arkadaşlar yağ değişimi yapıcam fikirlerinizi bekliyorum

castrol power 4t 10 40 yağ kullanıyorum şimdi yaz geldiği için yağı kalın koymamız gerekiyo bildiğim kadarıyla kaç numara yağ koymam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  5. D_R

ybr 125

arkadaşlar bende kuba cg 150 sport var 2010 model 8300 km de ybr ile takas yapmak istiyorum siteden düşünenler varsa görüşelim
  6. D_R

egsoz konusunda yardımcı olun???ACİLLLL

arkadaşlar motorumun egsozu çok çabuk boya atıyo su damladığı an hemen kuruduğuda küf yapıyo boyası ne yapmam gerek acilen yardımcı olun veya nasıl bi boya ile boyanabilir?????????
  7. D_R

Yamaha rx 115 hakkında bilgi

arkadaşlar yakıt konusunda bilgisi olan lütfen paylaşsın rx 115 in
  8. D_R

Arkadaşlar hangi kaskı tavsiye edersiniz lütfen yazın

Arkadaşlar ankete katılın hangi kask türünü seçersiniz
  9. D_R

arkadaşlar yardımcı olun

ben im motorumun garanti kağıdında bakımları 2000 km de bir yazıyo ama ben 1000 km de bir yapıyorum sizce doğru mu
  10. D_R

uygun fiyatlı düzgün bi kask ve mont almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar uygun ama yine de düzgün bir kask ve mont almak istiyorum tavsiyelerinizi paylaşın lütfen
  11. D_R

motoruma performans egsozu takmak istiyorum yardımcı olun arkadaşlar

arkadaşlar bu fotoğraftaki motorun üstünde bulunan egsozu kendi motoruma takmak istiyorum kendi motorumda bu arkadaşlar sizce nasıl olur
  12. D_R

Zincir spreyini janttan ne ile temizleyebilirim lütfen önerilerinizi yazın arkadaşlar

arkadaşlar valvolin marka zincir spreyi kullanıyorum sıktığımda doğal olarak jantta batıyo peki bu spreyi janttan ne ile çıkartabilirim lütfen yardımcı olun
  13. D_R

cg 150 sport kullanıcıları yardımcı olun

benim motoruma siper takmak istiyorum yani farına kafalık takmak istiyorum uyar mı acaba bilgisi olan paylaşşsın lütfen
  14. D_R

sym hd 200 hakkında bilgisi olan yazsın

arkadaşlar sym hd 200 hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  15. D_R

ybr 125 ikinci el

selam arkadaşlar şu an kuba nın cg 150 sport modeli olan motoru kullanıyorum motor güzel ama bende ybr hastalığı var ama internetten takip ediyorum kardeşim 2005 ybr ye 2600 2700 tl fiyat çekiyolar niye bu motorların fiyatları bu kadar yüksek bilgisi olan yazsın lütfen