Arama sonuçlarınız

1. S

Scooter kayış

Scooterlarda 5000 km de bir kayış değiştirmek gerekiyormuş kayışı nerden alabilirim,kime değiştirtebilirim? Servis kendisi değiştirir mi?
  2. S

CC Sorunu

Bu cc konusuna kafam takıldı. Mesela mondial 150 hs ile Honda sh300 i arasında ne kat farkmı var boyut olarak neredeyse aynı. Yada 1000cc bi racing 100 cc lik scooterın 10 katı büyüklüğündemi değil?
  3. S

Kymco ve Düğme

Kymco agility city 200i almaya karar verdim. Eskiden mondial 150 hs vardı aküsü bitiyodu hep kışın çalışmıyodu,benzin borusu tıkanıyodu,aynaları fıldır fıldır oynuyodu vs. bıktım. Bu scooterde kışın çalışmama,aküsü bitme durumları olur mu? Yağmurda bırakmayacağım garaja koyacağım. Bide burdaki...
  4. S

Honda Pcx

Honda Pcx alacağım. Yolda görmüştüm baya bi göstergesi var bu göstergelir ne işe yarıyor açıklayabilecek varmı? Sürüş ayarlama yeri falan varmış öyle duydum biri açıklayabilir mi?
  5. S

Vites ve Ogs

Amcamda honda varagero var arkasına bindim vites değiştiriken çat diye ses geliyor bu doğal mı? Bide motosikletle köprüden giderken ogs falan ne yapıcaz elimizlemi tutucaz?
  6. S

Vitesli Motosiklet

Merhabalar. Scooter devrini bitirdim sayılır. Vitesliye geçiş yapıcam. Honda cbf düşünüyorum fiyat ve 2. motosikletim olacağı için. Sormak istediğim soru ise vites ile alakalı malum vitesliye geçicez birkaç sorum var sizlere 1- Normal giderken bir sorun olacağını sanmıyorum ama önemli olan...
  7. S

CC

Bu cc nedir? Motosikletin büyüklüğü ile alakalı mı yoksa hızı veya gücüyle alakalı bir şeymi?
  8. S

Yeni Bir Scooter arıyorum

Yeni bir scooter arıyorum 150cc üstü mondial hariç :) arıyorum. Maximum 5000 verebilirim. Bide bende mondial var 2000 km de daha, frenlerden gajur gujur sesler geliyor neden bakımını yaptırıyorum üstelik?
  9. S

Plaka Alma

Motosikeltime plakayı nereden alabilirim?
  10. S

Bakım

Bende scooter var yağ değiştiriyorum sadece başka bakım bilmiyorum buji falan bulamadım bide rölanti ayarı biliyorum biraz. Şimdi aldım diyelim honda cbr diyelim. Bunun 300 km de bir zincirini yağlamak gerekliymiş. Ben bu yağı nereden alabilirim? Bide bakım için tamirci bul dedilerde ben hiç...
  11. S

Motosiklet bakımı

Benim yaş 15 lise 1 'e geçtim. Yaşım küçük ama 2 yıldır mondial 150 hs sürüyorum bizim sitede. Sarıyere yakın oturuyorum. Mondial kitapçığını açmak içimi karartıyor. Karbüratör,rölanti,buji,hava filtresi,diferansiyel yağı bilmemne birsürü bakım hakkında yazı var. Yaptığım tek şey 1000 km de bir...
  12. S

Egzos Sesi

Arıyorumda bulamıyorum. Beşiktaşın o uzun yokuşunu çıkan racing motosikletler var. Onlar bir anda hızlanınca çok mükemmel bir ses çıkarıyor ve kalbim hopluyor. Böyle bi video bulamadım egzos sesi olan bi video biliyormusunuz hararetli olsun :bounce:
  13. S

Ön fren sorunu

Mondial 150 hs motosikletim var. giderken ön freni sıkıp bıraktığımda çat diye bir ses geliyor ön frenden,bu neden olur? Bide diferasiyal yağı değişmesi gerekmiş her 4000 km de,diferansiyel yağını nerede bulabilirim? diferansiyal için 110 ml yağm gerekliymiş bu kadar küçük boyutlarda yağ kutusu...
  14. S

mondial 150 hs motor yağı

Mondial 150 hs var. motor yağı alıcamda 10 a 40 gibi bir şey dediler hangi tür motor yağı almalıyım?
  15. S

zincir yağlama ve hararet göstergesi

Harley davidson xr 1200 motosiklet gördüm ve zincirli bir motosikletin 300 km de bir zincirlerinin yağlanması gerekiyormuş fakat bu motosikletin zinciri kapatılmış nasıl yağlanıyor peki? Bide hararet göstergesi ne işe yarar?
  16. S

honda

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=scooter-swt600&page=genel-bakis şu sitede solda motosikletın hızını devirini gösteren bir yer var orda sağda benzin göstergesi var ama solda derece gidi bir şey var o nedir?
  17. S

Racing

Bir racing motosikleti 50 ile falan giderken gazı köklersek atarmı bizi? bide racing motorlar ile virajları nasıl dönüyorlar öyle yere yatıyorlar direk neden düşmüyorlar bide bu dönüşü scooter ile yapsak düşermiyiz?
  18. S

Rölanti Ayarı

Acaba yanlış yerden mi konu açıyorum dün de konu açtım ama kimse cevap vermiyor. scooterime rölanti ayarı yapmak istiyorum nasıl yapıcam. Bitek hava filtresini bulabildim motorda başka buji karbüratör rölanti vidası bunlar neredeler motorun heryerine baktım bütün vidaları söküp baktım ama bulamadım
  19. S

Mondial 150 hs

Merhabalar. Benim mondial 150 hs motosikletim var bikaç gündür çalıştırıyorum ve gaz vermeden devir 4000 gösteriyor ve motosiklet titriyor ve ara sıra teker havada iken de kendi kendine dönebiliyor bu neden olur?
  20. S

Boğulma Sorunu

Bende mondial 150 hs var. Benzin doldurdum %75 oranında. Fazla geldi galiba düşük devirlerden yukarı çıkamıyor boğuluyor ve stop ediyor. Ne yapmalıyım motor daha yeni 1700 km de. Bide bazıları benzin filtresi değiştir diyor,benzin filtresini nereden satın alabilirim

Yeni mesajlar