Arama sonuçlarınız

1. H

2011 MONDİAL 150ZAT 2.300 KM'dE GARANTİSİ DEVAM

2011 MODEL SON SERİDİR. TERTEMİZ IŞIL IŞIL SORUNSUZDUR. 2- İLK BAKIMI YAPILMIŞ OLUP ARIZASI,KAZASI VE HATASI YOKTUR. 3- FATURASI, KULLANIM KILAVUZU DURMAKTADIR. VE 1 YIL DAHA GARANTİSİ VARDIR. 3- DAHA 2.300 KM YOL YAPMIŞTIR. KURYECİ DEĞİLİM. ÖZEL KEYFİ OLARAK BİNİYORUM. 4- SİTEDEKİ EN İYİ...
  2. H

150 zat vs asya t1

arkadaşlar slm. benim 150t1 im var. bu aletin şuan masrafları var 250tl civarında. ben bunun yerine şuanki masraflı haliyle satıp alan arkadaşada söyleyerek yeni bir mondial 150 zat alıyım diyorum. sizce 150 zat t1 göre dahamı iyi yoksa aynılarmı
  3. H

asya motor 150t1

mrb ark.bu sabah motorum elektriği tamamen kesti..hiç elektirik yok..kablolara falan baktım bişey gözükmüyor...bi anda oldu..çalışan alet gitti. ayak marşıyla çalıştırıyorum akü saati sona vuruyor..akümde yeni..ne olabilir. sigorta da sağlam... yardımlarınız bekliyorum.
  4. H

Dorado corvus v3 ?

Arkadaşlar 150lik scotter sahibiyim. 250 lik corvusa geçmek istiyorum...bu aleti tavsiye edermisiniz? Aletin görüntü çok iyi..bilgilendirirseniz çok memnun olurum... Kullananlar varsa bekliorum
  5. H

yakıt tüketimi sizce nasıl fikirleriniz?

arkadaşlar 150cc lik maxi scotter ile 23 tl lik benzin aldım: 180km yaptım. yani 23tl /180km = 1km = 12.70 kuruş eski para ile (127.000tl ) acaba normalmi bakım istermi alet ...
  6. H

Yardım önden ses gelmekte!:(

arkadaşlar mrb 2005 model bir maxi scotter ım var.... ön taraftan bayır aşağı inerken tıkır tıkır ses geliyor...sanki plastiğe değer gibi.... ben ön tulum dediğimiz şeyi komple söktüm plastik aksamda kırık yerleri onardım... şuan hiç bir yer sürtme vs falan yapmıyor.... önde buluna demir...
  7. H

motosiklet tamiri.... yardım

arkadaşlar benim 150 lik "asya maxi scotter var sizlere bir sorum var ....ben bu tamir konusunda çok acemiyim...hatta malım ..... fakat kafam iyi çalışır ellerim sanatım falan var zaten müzisyenim...motor hevesimde çokkk...seviyorum yani motoru... sizlere sorum şudur... ben bu alette böyle...
  8. H

Asya 150t1 yağ koydum yardım :!!

Arkadaşlar asya motorun 150 t1 maxı scotter sahibiyim. Iki gün önce motorun yağını kontrol ettim ve herzamanki koyduğum motosiklet yağından koydum.. Koyarken sonuna kadar ne akla hizmetse doldurdım ::) sonra motorla her zamanki gibi son gaz işime gittim.... Ve motoru stop ettiğimde ....aman...

Yeni mesajlar