Arama sonuçlarınız

1. kacar38

Bilemedim ben onu..

Dostlar bir arkadaşım için soruyorum. Chopper tarzı motorlardan hoşlaşan bir arkadaşım var. Bende chopperdan anlamam. Biliyorum bu tür başlıklar sıklıkla açılıyor ama hangi kelimelerle daha verimli bi arama yaparım karar veremedim. Size sormaya karar verdim. Sabrınız için teşekkür edip...
  2. kacar38

forum hakkında öneri

Değerli forum sakinleri , Nedendir bilinmez forum artık benim için sıkıcı hale gelmeye başladı. Her an aynı konular hakim forum içerisinde. Ana sayfadan hiç düşmeyen başlıklar var. Örn; Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi...
  3. kacar38

Bayram tatili kazaları.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Her bayram öncesi malum memlekete dönecekler uzun yol yapmak zorunda kalıyolar ve bazıları dikkatsizlikten, bazıları aşırı hızdan ölümlü kazalar meydana geliyor. Başka sebeplerde olabilir tabi. Sizden rica ediyorum gerek motorlarınızla gerek dört tekerli...
  4. kacar38

Honda Motor Bayileri Türkiye'nin her yerinde olmalı !

İyi akşamlar sayın MT sakinleri. Şikayetim Anadolu'nun göbeği Kayseri'den. İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde Honda motor bayisinin yeterli sayıda mevcut olmaması başlı başına sıkıntı. Hem motor alımlarında sorun, hemde serviste. Aşağıda verdiğim linkte bayilerin...
  5. kacar38

Türk polisi ve yeni Harleyleri

Bu haber ne kadar doğrudur bilinmez. Bunların Türk polisine sokakta kullansınlar diye verip vermeyecekleride bilinmez. Kesin bi bakana eskort olsun diye yapmışlardır böyle bişeyi. Tahminimce . http://www.facebook.com/album.php?aid=198947&id=198191523722
  6. kacar38

Azı gitti , Çoğu kaldı :)

Oruçlu günler başladı. başladı da ilk 3 gün bitti bile :) Kalan 26 gün sizi hiç mi hiç korkutmasın . O da gelip geçecek hayırlısıyla :) O gün gelecek neşeyle bayramlaşacağız sizinle burada :) Zaman ayırıpta okuduğunuz için teşekkür ederim. Tekrar Hayırlı Ramazanlar :)
  7. kacar38

Kask takan motosikletli polisler.

Geçen gün gezerken Bir bisikletçinin vitrininde rastladığım, markasının bile şuan tam aklımda olmadığı, o toz içindeki kasklar bence en fazla 25 30 lira etmeliydi. O gün öyle düşündüm ve ''sadece kendini kandırıyor bu insanlar'' diye sayıkladım içimden. Bisikletçi küçük bi mahalle...
  8. kacar38

Kasktan anlamayan bu kardeşinize yardım lütfen.

Ehliyetimi aldığım zaman Ninja 250R ye sahip olmak ilk hedefim. Ama tabi bunun yanında kask, mont, eldiven v.b bir çok şeye ihtiyacım var. Ama öncelik olarak kask. Kask ararken neye dikkat etmeli, hangi özelliklerin olmasına öncelik göstermeliyim.? Hangi markalar daha çok tercih edilir ...
  9. kacar38

Kawasaki Ninja 250r - Kırmızı !!

Youtube'da izlediğim videolarda hep denk geliyorum kırmızı kawasakilere. Türkiye'de yok mu bunlardan ? Yoksa neden yok :silent: http://img192.imageshack.us/i/2009kawasakininja250rgs.jpg/ http://img718.imageshack.us/i/kawasakininja2504.jpg/...
  10. kacar38

Kayseri - Aşık Veysel Bulvarı.( Üniversite yolu )

Dostum kim o her gece her gece bu caddede dolaşan. :silent: Sesi duyduğum an balkondayım. Hayranlıkla bakıyorum ardından Honda 600 ün. :) Ya bu caddeden geçmeyin , yada beni de bi tur gezdirin yahu :salut: :cherry:
  11. kacar38

Kararsızım. Yardım edin lütfen

1. Yeni başlıcak olmam 2. Racing istemem 3. Herkesin 600cc ile başlanılmayağını ısrarla söylemesi. Bütün bunlar beni 250cc ye yöneltmişti. Aklımda Kawasaki ninja 250r vardı. Ama bugun Yamaha yzf 125r de gözüme pek bi güzel gözüktü. Hız ve ses seven birisi olarak 125 az mıdır? maksimum hızı...
  12. kacar38

Ninja 250r ve hyosung gt250r fiyat farkı?

İkiside tahmini aynı özelliklere sahipken fiyat farkının sebebi marka mıdır?
  13. kacar38

Selam abilerim, ablalarım (:

Motosiklet.net , ben ve benim yaşıtlarıma, ayrıca motor sevgisi olan her yaştaki insana muhteşem bi yuva ;) Adım Kürşad. Daha 16 yaşındayım ve nickimdende belli olduğu gibi Kayseri'deyim. Forumda bir sorum olduğunda kimsenin yardımını esirgemiceğine eminim tabi ama özellikle Kayseri'deki abi ve...