Arama sonuçlarınız

1. A

Posta pulu Kolleksiyonum

Merhaba saat biraz geç ama uyku tutmadı bende sitede dolaşıyordum aklıma takılan bır sorunum var posta pulları konusunda 250-300 civarında posta pul kolleksiyonumun değerli olup olmadığını nereden oğrene bılırım yerli ve yabancı birçok eski pul var hatta innanmaya bilirsiniz çünkü bende...
  2. A

Yorum bile yazamıyorum bir izleyin

http://www.facebook.com/video/video.php?v=121639474546155&ref=share Ben Yorum yazamadım sizin yorumlarınızı beklıyorum :bounce:
  3. A

Gokart

Merhaba arkadaşlar benim henüz motorum yok yaşım ufak olduğu için sabrediyorum. Ama yazın köyde dolaşmak için bir gokart arabası yapmayı planlıyorum bunun için bir araştırma yaptım birkaç parça bişey buldum kaynak makinemiz evde var. kaynak sorun olucağını sanmıyorum ama benim sorunum pek fazla...
  4. A

Merak Sardım :))

Öncelikler herkeze merhaba ben hayatımda daha motora elimi sürmedim yaşım şuanda 15.5 1.5 sene sonra 17 yasında olucam ve ehliyet alıcam ALLAH izin verirse ozamana kadar sizlerleyim ve bilgi toplamaya çalışacağım. Aklımda bi kaç fikir var nekadar doğru nekadar yanlış hi bir fikrim yok. Ben...

Yeni mesajlar