Arama sonuçlarınız

1. sato87

Haydi Motorsiklet.Net Ailesi Kıyıköy Kampa

Merhaba Motorsiklet.net Aiesi Cumartesi Sabahtan Kıyıköy Kampa Gidioz Ve Bir Gece Konaklama Yapılıcak Konaklama Şekli Çadır Olucaktır Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız Saygılarımızla Kalkış Saati Ve Yeri Telefonda Verilicektir Tel: 0553 242 55 76 Tel: 0541 314 34 52
  2. sato87

19/02/2012 Tarihinde Edirneye Gidiyoruz Arkadaşlar

19/02/2012 Tarihde İstanbuldan Edirneye Gelmek İsteyen Arkadaşlar Parmak Kaldırsın Arkadaşlar İstanbuldan Edirneye Gidiyoruz Ve Ciğerleri Yiğoruz :cat: Kalkış Yerimiz: Saat 8,00 Beşyol Colony Önünden Hareket Edicez Bütün Arkadaşları Bekliyoruz Tim Komutanınız: Fatih Cesim Sarıgül Saygılar
  3. sato87

Haydi Millet İstanbul Avcılar Sahile Çaya

12.10 2011 Saat:20:00 Çarşanba İstanbul Avcılar Barış Manço Kültür Merkezinin Önünde Toplanıcaz Ve Sahile Hep Beraber İneceğiz Denize Karşı Çay İçmeye Bütün Motorcu Kardeşlerimizi Bekliyoruz Şimdiden Teşekkürler....... Gelicek Arkadaşlar Liste Yaparsa Çok Sevinirim. 1. F.Cesim.Sarıgül
  4. sato87

Çanakkale Şehitliğe 12 Haziran 2011

Arkadaşlar 12 Haziran Pazar Günü Çanakkale Şehitlerimizi Ziyarete Nedersiniz Arzu Eden Mütün Arkadaşlarızı Bu gezide Bekliyoruz Saygılar Avrupa Yakasından Gelen Arkadaşlar Bakırköy Boynerin Orda BekliyoR olucağız Sabah Kalkış Saati Boynerin Ordan 6.30 Anadolu Yakasından Katılıcak Arkadaşlar...
  5. sato87

2010 EtKiNlİkLeRi

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım mayıs 2 pazar günü saat 13:00 sefaköy arel ünüversite nin orda buluşmak uzere liste yapıyorum eger gelmek ısteyen varsa telımı arasın yada benı eklesın msn [email protected] Tel 0544 715 09 60 Cesim Sarıgül İstanbul Turu İçİn Gezmek isteyen siz...
  6. sato87

Ramzey Ramzey qm 250

Arkadaslar qm 250 aldım sızce nasıl ---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:13 ---------- yola cıkmak ıstıyorum arkadaslar qm 250 le ben istanbulda oturuyorum antalyaya gıtmek ıstıyorum mıllet anlatıyor kalırsın dıye sızınde goruslerını almak ıstıyorum...