Arama sonuçlarınız

1. F

Çalındı! Mondial 150 Zat Siyah - Avcılar

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımın motorun karteri cumartesi günü avcılar da delindi ve motor 2 gündür bizim kapının önünde duruyordu bu akşam tamire götürücektik ama bu sabah uyandığımda motosiklet çalınmıştı.Benim motosikletle birlikte yanyana duruyordu ikisinde de kilit yoktu fakat birini...
  2. F

Asya 150 T1 - 2005 Model - 8500 KM

Motosiklete başlangıç amacıyla aldığım maxi scooterımı vitesli motosiklete geçmek istediğim için satıyorum.Grenajlarında çizikler dışında herhangi bir sorunu yoktur.Akü,marş motoru,marş rublesi yeni değiştirildi.2012 yılına kadar muayenesi var.Ruhsatı üzerimde satışı ve ruhsatı hemen...
  3. F

Motosikletiyle her gün iş yerine gidenler var mı?

Merhaba arkadaşlar, Motosiklet kullanmaya yeni başliyorum henüz trafiğe çıkmadım ehliyeti alıcam daha...Merak ettiğim motosikletiyle her gün işyerine gidenler var mı? Örneğin ben Avcılar'dan Merter'e gidip gelmek istiyorum her gün,bunu yapan arkadaşlar var mı ? Hatta aynı istimakete gidenler...
  4. F

ilk motoruyla yeni bir üye ;)

selam arkadaşlar Yaklaşık 2 yıldır boş vakitlerimde hatta iş aralarında dahi motosiklet gezi yazılarını okuyordum,haliyle daha fazla tutamadı beni kimse 2.el asya as 150 T1 ile aranıza katılmış oldum.8 yıldır b sınıfı ehliyetim var ve sık sık otomobil kullanıyorum.Yarın da kısmetse a2 ehliyeti...

Yeni mesajlar