Arama sonuçlarınız

1. aerox_07

Kaza yaptım sigorta hakkında yardım :S

arkadaslar cpz 69 plakalı runner antalyalılar bilir motorumla cok feci bir kaza gecirdim kazadan 8 saat öncesi dahil hic birsey hatırlamıyorum.. anlatılana göre sanayıden cevre yoluna giderken 4 runner arkadas sanırsam hızlı gıdıyoruz yada gaza geldım yada bırının gazabına ugradım bılemıorum...
  2. aerox_07

motorum sagırmı acılmış -ybr 125-

2 hafta önce ybr 125 aldım... ılk gunler motorun gitmeyişini dha önce kullandıgım serı motorlara alıstıgımdan sandım sonra arastrdım bır kac ybr ye bındım vee bnım motorum gtmıyorr 90 a kdr rhat cıkıyor 100 de kalıyorr :pr:arkdasımın ybrsıne bındım 2. viteste uzayısı bıle atak geldı bana nedir...
  3. aerox_07

Aerox Beyin..

Arkadaslar motoru aldıgımda uzerınde çin malı beyın takılıymıs mtor duzensız calısınca beyının orjınal olmadıgını farkettık forumdada avas ve beyın hakkında ne kdr konu actımsada kımseden bır fıkır almadım :pr: Neyse mtor rektefıye oldu baska bır beyınle avas verıldı ama avans kayık olmus asırı...
  4. aerox_07

avans ayarı.. yardım...

Arkadaşlar aeroxun beyın dha önceden çin malı bır beyınle degıstrilmiş motor ayak marşından calısıor el marşından calısmıyor neyse dha once o beynı takan ustayı tesadufen buldum aynı takılan beynıde buldum yıne sorun aynı usta işin piri olsa gerek bi beyın taktı gaz yemedı bu volanın avansı uzun...
  5. aerox_07

Aerox motor modifiyesi yardım

Arkadaslar öncelıkle ılgılenen herkeze sımdıden tesekkur edrım..Yamaha Aerox 100cc 2 zmnlı mtorum var ve motor modıfıyesı yapmak ıstıyorum ama kıt alıcak drumumda yok acıkcası kalkısını hızını degstrıcek ne ayar yapabılrıım mtoruna bu konuda bılgısı olanlar yardım edrse sevınrıım..SAYGILAR:)
  6. aerox_07

Aerox 100 2t...anlıyanlar bi bakrsa sevinirim...

Öncelıkle herkeze slm 2 gün önce bı aerox aldım sorunlu bir mtor dış aksam motor fln zmnla topluycam ılk gun kayıs koptu debrıyaj kullanılamaz hale geldı neysekı yaptım..İlk sorunumu soyluyeyeım motor normal seyrınde gderken bazen bı kasılma oluyor vıbrasyon artıor gbı oluyor ve motor bagırıyor...

Yeni mesajlar