Arama sonuçlarınız

1. kartal1439

motorumu sattım :(

Şu gelen benzim zamları yüzünden çileden çıktım ve de motosikletimi sattım. Çok üzgünüm gerçekten zor geliyo acı veriyo yaaa
  2. kartal1439

2 seferdir takılıyorum. Bu sefer gideceğim inşallah:)

İki seferdir uzun yola çıktım. Fakat her nedense izmit' te kalıyorum. 1. gidişimde zincir problem yaptı. geri döndüm:pale: 2. gidişimde yolda giderken acil bir telefon ve geri dönüş :pale: 3. kez deneyeceğim pazar günü Bolu'dan - Kırklareli ' ye kadar yol planlıyorum. Bakımlarımı yaptım.İnşallah...
  3. kartal1439

yardım edin lütfen!!!

Bugün motosikleti çalıştırdım 25 km falan yol aldım. sonra stop ettim. Biryere kadar gittim geldim. E5 e çıktım biraz bastım . Göstergeye baktığımda devir saati, hararet göst. ve sinyaller, vites lambası çalışmıyor. Halen de öyle .Ama farlar yanıyo. sigortalara baktım sağlam. anlamadım. Ne olmuş...
  4. kartal1439

Kamyonetten nesi eksik :)

http://img225.imageshack.us/i/tricycletricyclejh650zh.jpg/ Boyutu (mm) 3500X1450X1850 Motor Çift silindirli, 4 zamanlı su soğutmalı Deplasman 644ml Azami hız 60km / h Transmisyon Şaft Fren Disk / davul Starter Elektrik Yakıt tipi Benzin Dingil mesafesi (mm) 2600 Tekerlek (mm) sırt 1200...
  5. kartal1439

Tuvalette 1929 Model Harley Buldu

Bir çiftlik vb. bir yerde unutulmuş olan veya muhafaza edilen, yıllar sonra meydana çıkıp yüksek miktarlarda satılan araçlar hakkında pek çok hikaye duymuşsunuzdur. pipeburn.com sitesinde yayınlanan bu aracın hikayesi ise diğerlerinden biraz farklı. 1929 model olan bu Harley-Davidson tuvalette...
  6. kartal1439

Motosikletin önünü nasıl kaldırabilirim?

600 lük motorlarda gaza çok yüklendiğinde kendisi ön dikiyor. Ben denediğim zamanda arka teker yapıyor. Bi türlü kaldırmayı beceremedim. Ustası bana bi anlatsın şunu ltfen:cyclopsan
  7. kartal1439

Yardım edin lütfen.

bende Yamaha 1991 fzr600 var. motoru geçen sene aldım. Ben bunun radyatöre su ilave etmek istiyorum. Fakat hiç radyatörde kapak falan bulamadım. Bi koltuğun altında boş bir hazne var. Acaba o mu. Bilen lütfen yazsın.
  8. kartal1439

Çok tuhaf oldum bugün

Motoru satın aldığımda km çalışmıyordu. Ona tel vs. tamir yapıp çalıştırdım. Ne farkesem iyi, KM/h çalışmazken normal sürüşlerde 3. vites devir 6 bin falan gidiyodum. O zamanlar tahminim 90-100 km/h arasında idi. Bugün tako çalışıp yola çıktığımda aynı tahmin ettiğim hıza çıktım. Ne göreyim...
  9. kartal1439

Üyelerimiz hızlımı bi bakalım :)

Herkes ortalama ne kadar hız yaptığını, yada son sürat kaçı gördüğünü bi yazsın arkadaşlar. Hızımızı ölçelim :P
  10. kartal1439

Bilen varsa yazsın

motosikletimde katkı olarak bor kullanmak istiyorum. Acaba faydası olur mu olmaz mı kullanan ve bilen varsa lütfen!
  11. kartal1439

4 tekerler...

Bu 4 tekereli olan bütün araçlardan sıkılmaya başladım artık. trafikte bi türlü rahat vermiyorlar. Daracık yolda bile sıkıştırıyolar. Ne yapacaz böyle bilemiyorum yani :pale::pr::cyclopsan
  12. kartal1439

Ya Bolu lu mt arkadaşları toplanalım hadi

kim varsa buluşalım:)

Yeni mesajlar