Arama sonuçlarınız

1. X

İstanbul için motor önerisi

Merhaba arkadaşlar. İstanbulda rahat kullanabileceğim bir motor arıyorum. bütçem biraz kısıtlı 3-5 bin arası. boy 187 ve kilo 100. daha önce antalyada yaşıyordum ve orada honda cg125, ybr125 tarzı motorlar kullandım. fakat 4-5 yıldır istanbuldayım ve burada da bir motor almayı düşünüyorum...
  2. X

Egsoz Yeni Ama Şimdiden Ses Geliyor

Arkadaşlar 85 model cg 125 im var. egsozum çürüdü ve 2 ay kadar önce egsoz aldım. son 2 haftaya kadar iyidi ama ses gelmeye basladı ilk ses gelmeye basladıgı zaman biraz gazladığım zaman kesilirdi yani ısınınca şimdi motor 1 saat çalışşsa hiç durmasa bile kesilmiyor ses bu sesi nasıl kesebilirim...
  3. X

Motor Performansı Motora Zara Vermeden Nasıl Arttırılır

arkadaşlar motora zarar vermeden ömrünü yemeden performansını arttırmak istiyorum bunu nasıl yapabilrm.
  4. X

Manifolt Nedir? Ne Yapar? Motorlara Takılırmı?

Arkadaşlar bi sitede gezerken manifolt bağlantılı karburator gördüm fiyatıda diğer karburatorlere göre çok çok farklıydı acaba bu manifolt ne işe yarıyor motora takılırmı. (motor cg 125 85 model. karburator motora uyumlu)
  5. X

Çok Acil Yardım - 12v Elektrik

Arkadaşlar motoruma xenon takıcam(motor: cg 125 -85 model) motor 6v ile çalışıyor. motordan çıkan far çıkışı ise devire göre artıyor 12v çıkıyor yeterli gaz verildiği zaman ama buradaki akım alternatıif akım. ama xenon için 12v dogru akım lazım bu 12v doğru akımı motorda nerden bulabilirim neler...
  6. X

Çok acill Yardımmmm- Far tipi

arkadaşlar cok acil motorumun far tipini öğrenmem lazım motor cg 125 ama üzerinde asya 125 farı var (kanuni 125 - asya 125 - mondial 125- yuki 125- seger 125 - haojin 125) ile aynı ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ---------- h1 h2 h3 h4 h7 ...
  7. X

Dönüştürücü - Yardım

motoruma xenon takmak istiyorum ama motorum 6 volt nette gezerken motorlar için 12voltu 24 volta çıkaran bir dönüştürücü gördüm acaba bunun 6 voltu 12 e cıkaranı varmıdır? yoksa böyle bir dönüştürücü yapılabilir mi? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı...
  8. X

İstanbul lu Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Arkadaşlar bn antalyanın kumluca ilçesinde oturuyorum motoruma orjinal parça değil yan sanayi parça bile bulamıyorum orjinal parça getirtsem bile en az 1 ayda ve kazık geliyo ( örnek : Cg 125 depo: 985 tl ). Yakın bir zamanda istanbula gidicem .. istanbul da ulaşımı bnm için rahat (otobus...
  9. X

Motorum 85 Model Hiç Sökülmedi Motordan Ses Geliyor

Arkadaşlar motorum 1985 model honda cg 125 motor hiç sökülmedi. İçinden şık şık die ince bir ses çıkıyorneden olabilir.
  10. X

Hangi Xenon u Takmalıyım

Arkadaşlar 85 model cg 125 motorum var. önce ampul patlatıyordu şimdi sorunu hallettm. şuan xenon takmak istiyorum ama bunların numaraları var h4 h7 faln filan bunun hangisi olur. ( motoru bilmeyen arkadaşlar için: motor asya 125 lik mondial 125 lik seger 125 lik gibi motorlarla aynıdır)...
  11. X

1985 model honda cg 125 - elektrik tesisatı

Arkadaşlar 1985 model orjinal japon honda cg 125 im var. Dedemden babama babamdanda bana kaldı insallah bndende olum olursa ona kalır. motorum da teknik hiçbir sorun yok cg lerde olmaz zaten fazla bi sorun ama tesisatı 6 volt bunu 12 volta çevirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim hangi parçalar...
  12. X

Performansı Arttırmak İçin Hava Filtresi

Arkadaşlar 1985 model orjinal japon honda cg 125 im var. biraz performansı arttırmak için ve ses için kaliteli (çok da kaliteli olmasınna gerek yok orta kalitede işimi görür) bir hava filtresi takasım var ne önerirsiniz yada nette nerede bulabilirimm..

Yeni mesajlar