Arama sonuçlarınız

1. S

Yarın motosiklet alıyorum bir bakarmısınız acil yardım

herkese merhaba. yarın bir motosiklet alacağım. motosiklet bayiden sıfır alınmış fakat fatura kesilmemiş. satan kişi bayiyle konuştum faturayı senin üzerine kesecekler işlemleri halledeceksin diyor. telefonu kesinlikle açmıyor bozuk diyor whatsapptan yazıyor. araç 1000 km'de ben pek güvenemedim...
  2. S

tekrar merhaba

arkadaşlar merhaba, daha doğrusu tekrar merhaba üyeliğim eski fakat uzun zamandır yazmadım. bu aralıkta bir motosiklet aldım, sattım ve iki yıldır motosiklet kullanmıyorum. geçen ay 3 gün atv kullandım. motosiklet ayrı bir tutku, şu sıralar kısmetse bir motosiklet alacağım, muhtemelen 150-200...
  3. S

Yamaha YBR 125 vs Honda CG-Titan vs

sitede her tür her tarz motor kullanıcısı var.bu yazdığım modellerden birtanesini almayı düşünüyorum. sizce artıları ve eksileri ile hangisi uygun olur?
  4. S

A2 kursuna yazıldım motor almayı düşünüyorum yardım

selamlar. şu an aktif olarak istanbul trafiğinde araç kullanıyorum. fakat yazları gezinti amaçlı bir motor almayı düşünüyorum. bunun için gelişim sürücü kursunda A2 ehliyet kursuna yazıldım kısmetse yaza ehliyetim olacak. sorum şu ki ikinci el çin malı motorlardan ne önerebilirsiniz? vespa...
  5. S

yeni üyeyim

selamlar. siteye yeni üye oldum. aktif olarak araba kullanıyorum 2001 yılında B ehliyet aldım.fakat hep motor almak istemişimdir.gelişim sürücü kursuna A2 ehliyet için yazıldım. motor almayı düşünüyorum. vitesli yada vitessiz olabilir hiçbir bilgim yok. ikinci el çin motorları mondial asya motor...

Yeni mesajlar