Arama sonuçlarınız

1. chopper77

Hyosung gt 650 R

Arkadaşlar hyosung GT 650 R ın 0 gibi olan 40-50 km lik parçalarının hepsi ! satılıktır... arka amortisör beyin vs. vs... 0532 492 95 66
  2. chopper77

5. Uluslararası Yalova Motosiklet Festivali TRH : 17/19 EYLÜL 2010

Evet arkadaşlar Yalova da YMSK ( Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Klubü) 'nın düzenlediği ve bu yıl 5. kez yapılacak olan festivalimize hepiniz davetlisiniz.. :thumleft::thumleft: Gördüğünüz gibi ; " Film çevirecek, beygire binecek, biraz gezecek, fazlaca denize girecek, bol bol eğlenecek...
  3. chopper77

Yalova da Yaşayan Motosiklet Kullanıcıları

Arkadaşlar bahar geliyor yalova da da motosikletci çok.. MT ailesinden olanlar da var eminim.. onlarla hep burada hem de yalova da tanışmak buluşup aktiviteler de bulunmak isterim
  4. chopper77

Nikelajlar da oluşan hafif veya ağır pas..

Arkadaşlar gene ben merhaba :) arkadaşımın motosikletin de egsozun ve bazı nikelajlarında hafif pas oluşmuş onu giderme şansımız nedir ? Ve yöntemimiz.. ? Bir de ön taraftan amortisörlere km saatine falan hep babamın sineklenme olmuş dediği bir şeyler olmuş ? parçalar şunlar onları giderme...
  5. chopper77

Motosikletin bazı parçalarını boyama işlemi..

Arkadaşlar merhaba benim motosikletimin tankı biraz boya attı ufak ufak yuvarlak şeklinde ben de tamamen boyayayım dedim... Şimdi tamam boyayayım ama nasıl ? Salcano sm 250 var ben de bi açıklama geçebilirmisiniz.. direk boya ? sprey boyayla mat boya ? falan filan şeklinde (şuan siyah gene...
  6. chopper77

Salcano chopper 250 - egsoz

Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar ve merhabalar... Konu motosikletimin egsozunu değiştiricem ama el yapımı mı yoksa başka türlü mü karar veremiyorum.. site de biraz baktım ama net kesin bilgiler bulamadım... Bilgili tecrübeli abilerimizden bi yardım rica edicem.. - El yapımı mı hazır mı ? -...

Yeni mesajlar