Arama sonuçlarınız

1. X

Ehliyet

Arkadaşlar B sınıfı ehliyet sınavına girdim.Şimdi bütün derslerden geçersem(kim sorular çok kolaydı muhtemelen geçeceğim) A2 sınıfı ehliyet alırken sadece motosiklet için MOTOR sınavına mı gireceğim? Ve bu olay ne zamana kadar geçerli?Yani belirli bir süresi var mı?
  2. X

Grenajdaki Çizikler

Arkadaşlar motosikletimin sağa ve sola bir kere yatmasından sonra grenajında çizikler oluştu.Bunları herhangi bir yolla kapatabilir miyim? Dipnot:Motorun rengi siyah.
  3. X

Kuba Km 125-6

Arkadaşlar Kuba motorum var.987 km'de.İlk bakımı yapıldı.Yalnız motosikletle giderken gazdan elimi çektiğimde yani gazı bıraktığımda pat diye egsozdan bir ses geliyor. Bunun sebebi nedir?
  4. X

Ehliyet

Arkadaşlar yazın A2 ve B sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum.Yarın ve haftaya lys sınavlarım var.Ondan sonra da ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum.En yakın sınav tarihi veya kayıt olabileceğim ve ehliyeti alabileceğim tarih nedir?(Son cümlenin nasıl yazılacağını tam çıkaramadım ama neyse :) )
  5. X

A2 Ehliyetsiz :(

Arkadaşlar Öss(yeni adıyla Ygs-Lys) sınavına hazırlanıyorum.Yaşım 18.Canım fena halde sıkılıyor.Herhalde bunalıma girecem.İyice depresifleştim. İşte can sıkıntısından hafta sonu kaskımı takıp Konya'nın bir ilçesi olan Beyşehir'e gitmeyi düşünüyom,fakat A2 ehliyetim yok.Şehir içinde çok rahat...
  6. X

Egsoz

Arkadaşlar yeni Kuba Km 125-6 motosiklet aldık.Egsozun üzerine yağ gibi bişey değmiş,aldığımızda yoktu. Ayrıca bugün sürerken çikolatalı süt gibi birşey bulaşmış yolda giderken egsoz çok sıcak olduğundan temizleyemedim,soğuyuncada dondu.Bu egsoz üzerindeki pislikleri nasıl temizleyebilirim?
  7. X

Vitesli Başlangıç Motoru

Arkadaşlar ilk defa vitesli motosiklet kullanacam.Aklımda cbf 150,tvs apache vardı.Fakat motosiklet kullanan bir abim dedi ki:''Vitesliye başlamak ilk başlarda biraz zor olur,bu sebeble de öyle pahalı bi şey alacağına ucuz bi vitesli al(ayaktan) 1-2 sene alış iyice kavra; sonra cbf,tvs gibi...
  8. X

Uzun yol-Rodaj

Arkadaşlar şu anda Konyada oturuyorum.Ankarada bulunan bir motosiklet bayisi ile görüştüm.Yazın alacağım motoru Ankara'dan Konya'ya kadar getirmem gerekecek galiba.Motoru sıfır alacam.Bu yüzden rodajda sıkıntı çıkabilir gibi bir düşüncem vardı.Dün bayi ile görüştüm ve uzun yolun iyi bir rodaj...
  9. X

Cbf 150

Arkadaşlar şu anda gerek motosiklet fiyatı gerek yedek parça fiyatı bakımından cbf 150 çok pahalı değil mi?Ayrıca bu motora sıfır fazla alternatifte yok.Örneğin sıfır ybr 125 zor bulunuyor ve zaten onun fiyatı da yüksek.Çin markaları dersen kalitesinden emin olamıyorsun. Bu piyasa koşullarında...
  10. X

Motor Seçimi

Arkadaşlar yaza motorsiklet almak istiyorum.Şu anda bi Ramzey Wolf isimli mopedim var.50 cclik ufak bir motor.Yaklaşık 7000-8000 km yol yaptım.İlk motorum olması sebebiyle biraz hor kullandım,kabul ediyorum :) Yaza aklımda bir sürü motorsiklet var.Ybr 125(yuvarlak farlı değil spor görünümlü...
  11. X

Merhabalar

İsmim Mücahid.Konyalıyım.1992 doğumluyum.Şu anda Ramzey Wolf mopedim var.Yazın yeni bir motorsiklet almayı düşünüyorum.Bu sebeble motorsiklet bilgimi arttırmak için formunuza katıldım(Çok pragmatik oldu ama neyse :) )