Arama sonuçlarınız

1. barankurt

Temiz, az kullanılmış 6500 km 2016 model Tenere 660xt

Merhaba arkadaşlar, foruma girmeyeli baya olmuştu. 2016 model, ABS'siz, 6500 km'deki temiz, şehir içinde kullanılmış, hatasız, kazasız motosikletimi satıyorum. Km'sinden anlaşılacağı üzere az binilmiştir. Her yıl bakımları aksatılmaksızın motosikletin alındığı Yamaha Baydar'da yapılmıştır. Her...
  2. barankurt

cbf 600 stop etme sorunu

herkese iyi akşamlar, bu ay içerisinde cbf 250 motosikletimi satıp cbf 600 aldım.2 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak dün motosikleti park ederken elim debriyaja basılı durumda iken motosiklet stop etti.bugun de yolda giderken 2. vitese attıktan biraz sonra motosiklet...
  3. barankurt

satılık cbf 250-cbf 600 takaslı

iyi günler, cbf 250 motosikletimi cbf 600 almak için satıyorum.sahibinden.com ilan numarası asagıdadır. ilan numarası:45010760 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-baslangic-icin-ideal-45010760/detay/?source=directSearch
  4. barankurt

cbf 600 arıyorum

tekrardan merhaba herkese, yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım cbf 250mi satıp yerine cbf 600 almayı düşünüyorum.sahibinden.com daki modellere bakıyorum uzun süredir.siyah renk, tercihen ankara'da satışı gerçelkleştirebilecek(aslında anlaşıldıktan sonra yer cok önemli degil) satıcılar varsa görüşmek...
  5. barankurt

vfr 800

iyi akşamlar,genel olarak şehir içinde kullanılacak, yazları şehirler arası gezi mesafelerinde insanı yormayacak motosiklet modelleri için tavsiyeleriniz var mı acaba?motosikleti alacağım zaman vfr 800 i kullanacak tecrübeye sahip olurum sanırım ama bu motosiklet şehir içi için biraz ağır mı...
  6. barankurt

cbf 250 akü

iyi akşamlar herkese. 2007 model cbf 250 motosikletime yeni akü alıcam.üstündeki orjinal akü yuasu'nun aynısını nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? internetten istetebileceğim bir site varsa daha iyi olur? bir de bu aküleri direk şarj etmeden motosiklete takabiliyorum değil mi( şarjlı...
  7. barankurt

selamlar

herkese selamlar.. daha önce tanışma mesajı gibi birşey yazmıştım ama üstünden geçti biraz.ankara'da yaşıyorum.üniversite öğrencisiyim.motosiklet sürmeye 2 ay önce başladım.ilk motosiklet olarakta cbf 250 aldım.şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama takip ettiğim kadarıyla tekerlerin hava basıncı...
  8. barankurt

selamlar....

herkese selam... ankara'dan aranıza katılıyorum.motosiklet sürmeye yeni başladım.işte ehliyet,sürüş eğitimi derken 2 haftadır yollara çıkmaya başladım.honda cbf 250 kullanıyorum 2007 model.forumdaki arkadaşlara bir iki sorum olacak. aküm artık tam randımanlı çalışmıyor.bir gün çalıştırmasam...