Arama sonuçlarınız

1. FASTBOY3

Moderatörlere

Üyeliğimin kaldırılmasını istiyorum.İlginize Teşşekkür ederim. fastboy3
  2. FASTBOY3

Doğum günüme herkes davetlidir..

Arkadaşlar 30 Ağustos akşamı kutlayacağım doğum günü partime siz forum üyelerinide yanımda görmekten büyük sevinç duyarım. Yer: Maltepe wonderland bar (sahilde ). Saat 19-20 gibi başlayıp sabahı bulabilir :queen: sizlerde gelirseniz ne mutlu bana hepinizi bekliyorum. telefon numaramı yazıyorum...
  3. FASTBOY3

Doğum günüm hepinizi bekliyorum.....

30 Ağustos çarşamba akşamı hepinizi maltepe wonderland'e bekliyorum.İçki fiyatları indirimli olup gelmeyenlerle ayrıca hesaplaşılacaktır :queen: :cat:
  4. FASTBOY3

Jinlun jl-150 classic (mavi resimli )

Arkadaşlar gözüm gibi baktığım motorumu koyacak yerim olmadığı için satıyorum motor 6600 kmde çok temiz devamlı servis bakımlı (3 günde bi servise götürürdüm :queen: ) hiç bi sorunu yok ben 140 km hız gördüm.Alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. fiyat 2000ytl soondur pazarlık yapılmaz...
  5. FASTBOY3

[B] Ben kararımı verdim perşembe sabahı yola çıkıyorum [/B]

biliyorum hiç iyi bi karar deil ama motorumla gitmeyi çok istiyorum bu yüzden ehliyetimde olmadığı takdirde perşembe sabahı Afyona gitmek üzere İstanbuldan yola çıkıyorum arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin doruma giremessem hepinize ii tatiller eğer bişey olurda ölürsem hepinizi çok seviyorum...
  6. FASTBOY3

Yalovaaaa üyeleriii Burayaa

Slm millet ben Anıl şu an Yalovadayım ve sıkıntıdan patlıyorum millett yardım edin ve bana ulaşın gezelim bekliyorumm beni yalnız bırakmayın tel nomu yazıyorum ararsınız çok sevinirim byeesss 05557231896:queen: :cat: ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator...
  7. FASTBOY3

Arkadaşlar Kiralik Motor

arkadaşlar hem kendim için hemde ihtiyacı olanlar için motosiklet kiralayabileceğimiz yerler varmı bilenler bu konu altında lütfen yazsınlar öncelikle istanbul olmak üzere her yerden yazınki herkesin işine yarasın yardımlarınız için şimididen teşekkür ederim :queen: :cat:

Yeni mesajlar