Arama sonuçlarınız

1. T

Kornanın kendı kendine çalması

Arkadaşlar ben dun bir korna aldım polıs kornalarından güzelcene tesisatını ayarladım baglantıyı direk akuden aldım istedigim zaman orjinalını istedigim zaman onu çalabilmek için ama yolda giderken ara sıra kendı kendıne çalmaya başlıyo baktım kablolar temas ta etmıyo bunun çözümü nasıl olabilir
  2. T

motorun stop etmesi

arkadaşlar bende yamaha125 ybr var 2006 model 43binde kaç kere yazdım ama yeterli bi cevap alamadım kım ne dediyse hiç biri olmuyo motor sürekli stop ediyo yolda giderken birden gaz kesiyo sonra ne elle ne ayak marşı ile çalışmıyo kaç kere basıyorum ondan sonra ancak çalışıyo hava filtresi...
  3. T

ybr 125 arızası stop etme problemi

arkadaşlar bende yamaha 125ybr kullanıcısıyım ama tiksindim bu motordan hergün bi arıza çıkarıyo şimdide motor rolantide durmuyo elımı gazdan çeker cekmez stop ediyo karbüratörde sorun yok temizledim ngk buji taktım bugun ama ne bujiden nede karbüratörden degil tahmınımce trafikte sürekli elim...
  4. T

motorub stop etmesi

SLM YAMAHA 125 YBR KULLANICISIYIM arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim motorum geçen aylarda aynı sorunu tekrarladı ugraşırken karburatörü filan soktuk kendiliginden düzeldi bu gece aynı sorunu yine yaptı bende anlamadım motoro bastım çalıştı bi 50metre kadar gittim stop etti sonra basıyorum...
  5. T

Motorun stop etmesi

SLM YAMAHA 125 YBR KULLANICISIYIM arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim motorum geçen aylarda aynı sorunu tekrarladı ugraşırken karburatörü filan soktuk kendiliginden düzeldi bu gece aynı sorunu yine yaptı bende anlamadım motoro bastım çalıştı bi 50metre kadar gittim stop etti sonra basıyorum...
  6. T

tekerin dönmemesi

arkadaşlar bende yamaha 125ybr var akşam rampa yukarı çıkarken lastik dönmez oldu baskı balatalar degişeli daha 2 hafta oldu neden olabilir

Yeni mesajlar