Arama sonuçlarınız

1. ziyakaygusuz

buji hakında

arkadaşlar sym joyride 200 lük motorumun sorununa çözüm arıyorum lütfen yardım ediniz,eline anahtar tornavida alan kendini usta sanıp bayilerden servislik alıyorlar bayilerde sadece görünüş olsun yani servisimiz var diyerek tüketicilerin gözünü boyuyorlar,motorumun elektrikle ilgili tüm A, Z...
  2. ziyakaygusuz

mersin de sym joyride servis telefonu

arkadaşlar mersinde sym joyride servis telefonunu bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsın acilen ihtiyacım var.teşekkür ederim.
  3. ziyakaygusuz

geç çalışma

:pr:arkadaşlar sym joyride 200 scootur motorum sabahları geç. çalışıyor.bu gün ilk işim sabah motorun benzin otomotiginin hortumunu benzin filtresinden çektim ama benzin filtresinin içinde benzin vardı marşa bastım benzin anında geldi ama yinede geç çalıştı. buji yeni hava filtresi yeni motor...
  4. ziyakaygusuz

benzin otomotiginde sorun

arkadaşlar sym motorum sabahları 1 veya 2 dakkikada çalışıyor çalıştıktan sonra akşama kadar sorun yok buji hava filitresini aküyü yeni degiştim.otomotikten karbüretüre giden hortumu çektigimde hortumda benzinin olmadıgını gorüyorum ve agzımla benzini çekiyorum benzin geldikten sonra hortumu...
  5. ziyakaygusuz

pistonla ilgili

arkadaşlar, bende motosiklet net formun yeni üyesiyim.sym joyride 200 ü çok iyi bilen arkadaşlara sormak istedigim soru şudur.joyride 200 im yag eksiltiginden yagı eksik katmışım oldugumdan dolayı motor kitledi.orjinal pistonu yerine eşdeger piston orjinal silindir yatagı çok genişlediginden...

Yeni mesajlar