Arama sonuçlarınız

1. C

Kışın motosikletle işyerine gidip gelmek?

Merhaba arkadaşlar, Çok kısa bir süre önce motostikletimi aldım ve şimdi de ehliyet kursum bitmek üzere. Motorda oldukça acemiyim. Motosikleti şehir içinde, işyerinden eve gidip gelmek için kullanmak istiyorum. Google maps'den baktığımda araç yolu ile ev ile işyerim arası tam 7km. Motosikletim...
  2. C

Motosiklet için aileyi ikna etmek ( schooter tipi )

Arkadaşlar burada okuduğum her konuda ve yolda gördüğüm her motosiklette tekrar aşık oluyorum bu makinalara. İnanılmaz heyecanlanıyorum binmek için can atıyorum :) 18 yaşındayım. Daha önce aileme bahsettim ve istanbul da motosiklet kullananlara saygı göstermiyorlar ölüm makinası vs diye şiddetli...
  3. C

125 zn alıcam 2.el. birkaç pürüz var cevaplarsanız svnirm.

Merhabalar... Arkadaşlar mondial 125 zn alıcam ikinci el. Anlaştık her konuda. Fakat bir sorun var. 125 lik yerine 150 lik piston takmış bundan önceki sahibi. Henüz görmedim ama adamın dediğine göre çok seri kalkıyor diyo. İstanbul trafiğinde bu sorun olabilir mi? 125 lik piston taktırmak...
  4. C

Acemice bir soru

Merhabalar.. Yeni yeni motorlarla ilgilenmeye başlayan biriyim. Ailemi ikna etmeyi başarırsam en kısa sürede a2 alıp bir motosiklet sahibi olmak istiyorum. Sürat vs tutkunu değilim mondial veya honda scooter lar işimi fazlasıyla görecektir. Fakat şimdiye kadar motorla hiçbir bağım olmadı. Kafama...