Arama sonuçlarınız

1. €nergy

Yaz geliyor,çok kararsızım...

Herkese Merhabalar. Malum yaz geliyor,havalar düzelmeye başlıyor.Yazı baştan sona motorumla yaşamak istiyorum. Fakat okadar çok kararsızım ki,hiç bir modelde tam olarak yoğunlaşamıyorum. Daha önce motosiklet kullandım.Ehliyetım ve full korumam mevcut. Naked almak istiyorum ama gözüm kawa zxr250...
  2. €nergy

2008 model Yamaha Ybr125 12600km'de

Merhabalar.. http://www.sahibinden.com/2008_yamaha_ybr125_12450km_de-43WQQaXQQ16382803WQQpXQQdisplayitem
  3. €nergy

2009-ÖSYS Merkezi Yerleştirme Sonuçları Bugün Açıklanıyor...

Umarım tercih yapan dostlarım arzu ettikleri yere yerleşebilirler... :cat: OSYM'nin sitesindeki duyuru ; 2009-ÖSYS Merkezi Yerleştirme Sonuçları (11.08.2009) 14 Haziran 2009 tarihinde yapılan 2009 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 21 Haziran 2009 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS)...
  4. €nergy

€nergy'e Hoş geldin partisi ;)

Herkese merhabalar. uzun süredir takip ettiğim bir platformdu mt... üye olup mt ekibiyle tanışmak istedim. Adım Serhat.20 yaşındayım.öğrenciyim ve bir şirkette çalışıyorum. Istanbul/Şişlide ikamet ediyorum. Kuzumu(motorum..)bugun aldim.kaç fırın ekmek yemem gerektigini bilemiyorum tam anlamıyla...

Yeni mesajlar