Arama sonuçlarınız

1. Z

virago 535 marş sorunu

Arkadaşlar, yakın zamanda virago 535 aldım ve 93 model olduğunu bilerek yaptım bu işi. motoru 3 gün kullandım eski çin malı motorumun yanında gül gibiydi (hala öyle aslında). kullandığım 3 gün boyunca bir çok kere de kapatıp açtığım oldu ancak bu sabah işe gayet güzel şekilde geldim ve motoru...
  2. Z

Şüpheli bujiler

Tekrar selamlar, Motorumdan genel anlamda memnunum ancak son 1 ayda 2 kere basınçlı su ile yıkattım ve geçenlerde bir tamircide depo tarafından gelen önemsiz bir ses için ufak bir işlem yapıldı. Motora binip devam ederken devirlenmede bir boğulma bir zorlanma dikkatimi çekti. Bu ufak çekiş...
  3. Z

kontak bozuldu

Motosikletimin kontak anahtarı temassızlık yapıyor dolayısıyla motorun tüm elektriği de gidiyor. Sorun seyir halinde motor biraz sarsılırken,titrerken olduğu gibi, durur vaziyette çalışırken de anahtarı sağa - sola, aşağı - yukarı oynatınca da anlaşılıyor. Tumopar'ın sitesinde kontak setinin...
  4. Z

yolları ıslayan zihniyet

arkadaşlar eminim hepiniz bu saçma durumdan muzdaripsinizdir. zaten aşırı yaz sıcağında dandik asfalt üzerinde zor yol tutan lastiklerimiz daha rahat kaysın diye belediyeler tarafından yollar sulanıyor. hangi mantıkla bunu ne için yaptıklarını anlayamadım hatta geçen gün bu sebeple ufak bir kaza...
  5. Z

Gidon Yamuldu

İlk düşüşümü gerçekleştirdim nihayet. çok yavaş , acısız güzel oldu. Artık su ve taksi gördüğüm yerlerde çok daha temkinli itinalı olurum heralde. Neyse bu düşüşten sonra benim virago 250 kopyası motorumun gidonunun sol taraf sanki bana daha yakın gibi oldu. Tamirci biraz uğraştı tamam dedi ama...
  6. Z

marş basmıyor

Motorum dün akşam iş çıkışı çalıştırdıktan ve hareket ettikten kısa bir süre sonra stop etti. Tekrar marş basmayı denediğimde marş motorundan hiç ses gelmedi ayrıca debriyajı çektiğim halde motor boşta fakat çok zor hareket ediyormuş gibiydi. Biraz bekledim ve defalarca denedikten sonra marş...
  7. Z

Motosikletim hastalandı

Eminim bu konuda daha önce başlıklar açılıp gerekli bilgiler verilmiştir ancak daha spesifik olması nedeniyle yaşadığım sorunu anlatma gereği hissettim. Yine de aynı konu daha önce görüşüldüyse gereksiz yere kirlilik yaptığım için şimdiden özür dilerim. Herşeden önce motosiklet sürmeye 2 hafta...
  8. Z

Selamlar

Merhabalar ben İstanbul'da yaşıyorum. Önceleri korku ile yaklaştığım motosiklet tutkusu, bir arkadaşımın beni arkasına alıp gezintiye çıkarmasıyla hayatımdaki en önemli şeylerden biri haline geldi evvela bunu söyleyeyim :mrgreen: Hem ilk motorum hem de maddi imkanların elverişsiz olması...