Arama sonuçlarınız

1. poyraz010

Jant Isınması ?

Selamın aleyküm cümleten kadir gecemiz mübarek olsun. Konuya geleyim,2016 yamaha ybr esd sahibiyim, akşam evden cıkıp bakkaldan bişeyler alıp geri geldim toplasak 1.5-2 km anca gitmişimdir. Motoru koyup kilitlerken farkettim arka jantım aşırı ısınmış el değmiyor. Yaklaşık 2 3 gündür arka frene...
  2. poyraz010

Herkese Merhabalar - Yamaha ESD 125

Cümleten selamın aleyküm, 2009 dan beri üyeydim pek girmiyordum son 1 senedir gezi resimlerine bakıp cıkıyordum, öğrencilik son bulup iş hayatına başladık, 2007 windy motorumu geçen sene hatırı sayılır bir paraya sattım kendimde ikinci el almıştım bana baya deneyim kazandırdı tamirci oldum...
  3. poyraz010

2007 Kanuni Windy Temiz

Biraz daha yüksek motora geçme zamanım geldi diye düşünüyorum sitede bi şöyle gezinirseniz fiyatların 1500 - 2000 arası değiştiğini göreceksiniz ben biraz aşağıda tuttum hayalimde ki gibi bir motor buldum kaçırmak istemiyorum. Onun için hem benim hem alan arkadaşın gönlü olsun. Yeterince...
  4. poyraz010

Bi yardım edelim Mt :)

Sıfır Salcano wolf yada yamaha esd 125 almayı düşünüyorum. Kanuni windy kullanıyorum ama uzun soluklu gidecek bi motor olsun istiyorum. Yani zaten çok kullanmaya vaktim yok ara sıra binebiliyorum okul falan derken olmuyor zaten denk gelmiyo bazen zamanım. Şimdi fikrinizi almak istediğim konu...
  5. poyraz010

Ehliyet Konusunda Yardım

İyi geceler MT.. B sınıfı ehliyetim var, Fakat A2 Ehliyet almak istiyorum -sürücü kursuna kurs ücreti hariç- emniyete,maliyeye, Şöförler cemiyeti, sağlık raporuna ortalama ne kadar ücret ayırmam gerekiyor? Sürücü kursu her kursa göre değişiyor ama bu ücretler internette araştırmalarımda her...
  6. poyraz010

Ön hidrolik fren yardım

Öncelikle merhaba mt ailesi, Ön balataların yayı düşmüştü lastiğin her turunda şıkır şıkır şıkır ses vardı hızlanınca artan.. Bende ön freni söküp götürdüm çıkma bi yay ayarladılar taktılar. Geldim şimdi taktım motoruma disk yağınıda değiştirdim çıkarırken diske giden hortumdan hepsini...
  7. poyraz010

Benzin deposu hadi bir el atın.

Öncelikle iyi geceler Mt ailesi, Aslında yeni bir motosiklet düşünüyorum ama şimdilik askıya aldık. Haliyle motoru toplayayım dedim. 2007 model Kanuni windy motosikletimi kırılan bozulan parçalarını onarmakla zamanımı geçiriyorum. Sinyal ampülü patlamış onları değiştirdim park, far ampüllerini...
  8. poyraz010

Benzin Deposu Acilll :((

Konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama umarım doğrudur yanlışsa bile şimdiden kusura bakmayın.. :pale: Benzin depom paslanmış, karbüratörede pis benzin geliyo haliyle, ilçede oturduğum için bi motosikletçiye uğradım, Sordum.. Motosikletim kanuni windy 2007 kırmızı.. Kanuni servisi falan...
  9. poyraz010

Kırmızı - Kanuni windy 125 - 2007 - bakımlı - aksesuarlı ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-2007-aksesuarli-windy-125-56056302/detay/ Mt ekibimlede paylaşmak istedim olurda sahibi burdan çıkar belki diye.. Gerekli bütün bilgileri yazdım, Hiç bir sorunu yoktur sigorta vergi hepsi tam sadece Muayenesi geçti oda yaptırılmayacak...
  10. poyraz010

Benzin akıtma Sorunu.. :(

Önce Resmi payLaşayım .. Baştan söyleyeyim ayna yok sinyal yok muhabbeti yapmayın lütfen :P ben farkındayım hepsini aldım Ybr sinyali ve aynaları ama daha takmadım zaten şuan okulda olduğum için kullanmıyorum alt katta yatıyor motor.. Şimdi konuya gelelimm.. :) Resimde anlattım sorunu...
  11. poyraz010

Maxem 32 LT çanta yardım.. :)

Öncelikle s.aleyküm.. :) Nette dolaşırken çanta fiyatlarına bakıyordum, gittigidiyorda bi çanta uygun geldi ama biliyorsunuz ki kredi kartıyla alışveriş yapılıyor ve kart bilgilerini girmek lazım.. Daha önce alışveriş yapan varmı yokmu ? Yapan varsa sorun çıktı mı öncelikle size danışmak sonra...
  12. poyraz010

İlk kez muayeneye gideceğim sorularım var..

Öncelikle motorumun resimlerini paylaşayım..:P:bounce: Bilen bilmeyen,öylesine yorum yapan,geçerken uğrayan motoru kötüleyen yorum yapmasın..Sadece bu konuda bilgisi olanların bana yardıme tmesini istiyorum.. Motorumda ayna ve ön sinyallerimn olmadığının farkındayım.. sinyaller...
  13. poyraz010

Boş ışığı..

Bende bişey danışmak istiyorum bilmiyorum daha önce başına gelen varmı ama belki yardımcı olabilecek biri vardır.. Bende kanuni windy var :P motor ısınacak kadar yol tahmini 15-20 km kadar sonra stop ettiğimde tekrar çalıştırmak istiyorum ama boş iığı yanmıyor.. işin pis yanıda benim motorda...
  14. poyraz010

egzos yardımı..

Arkdaşlar son bi kaç gündür motorlarda özellikler ybr tarzında egzos görmeye başladım bi yardıme dermisiniz avaba nerde yaptırabilirim?? Resimlerini ekliyorum gördüğüm bi motorun resmini çekmiştim net değil ama idare edin artık :bounce::pr:
  15. poyraz010

poyraz010

Bende koray 18 yaşımdayım balıkesirliyim motorsikletlere ve peugeot 106 quıksılvera çok ilgim var inşallah zamanla hepsi olacak..:)şimdilik kanuni - windy 125 sahibiyim motorumdan memnunum aranıza katılmış olmaktan daha çok memnunum artık bende burdayım.. hoşbulduk..:):bounce:
  16. poyraz010

buda benim windy :)

bende bişeyler yapmaya çalıştım ama elimden bu kadar geldi inşallah devamıda olur :) sırada egsozu büyütmeyi düşünüorum ve arka lastiğin aynı janta farklı kalın lastik takılması mümkünmü acaba bien varmı ?:silent: :)

Yeni mesajlar