Arama sonuçlarınız

1. hell_rideRR

6 Mayıs 1972 3 Fidan

ulan Deniz aklıma geldin bir başlık açıyım dedim adına MARE NOSTRUM En uzun koşuysa elbet Türkiyede de Devrim, O, onun en güzel yüz metresini koştu En sekmez lüverin namlusundan fırlayarak... En hızlısıydı hepimizin, En önce göğüsledi ipi... Acıyorsam sana anam avradım olsun, Ama aşk...
  2. hell_rideRR

Evet Power Commander nedir ne işe yarar?

anlaşılcağı gibi bazı motorlarda bulunuyor mesela bende arka koltuk altında formda bununla ilgili bir başlık göremedim motosiklete ne gibi katkılar sağlıyor avantajları faydaları bilenler bi dökülsün bakalım :bounce:
  3. hell_rideRR

Two Brothers mı Akrep mi Derken?

evet ikisi arasında baya bir kaldım seslerini dinledim ve two brothers ta karar kıldım fakat nettende baktım bulamadım satan bir yer var mı kadıköy civarı anadolu yakası 0 düsünüyorum
  4. hell_rideRR

2.viteste gaza çöktüğünde silkeliyor?

1 3 4 5 6 hiç birinde yapmıyor ama 2.viteste gaza çöktüğümde devrin ortalarında silkemele yapıyor kendi kendine gaz kesip veriyor neden olabilir? bu baska viteste yapmıyor yeni olmaya başladı bu arada motorum kawasaki zx6r
  5. hell_rideRR

ZX6R alt karter yardım

bugün düşük bir hızla giderken motordan yağ aktığını fark ettim indim baktım falan karter vidası kırılmıştı sanırım catlamış komple karterin degismesi lazım kawasaki servisinde varmıdır bu parça cok zor bulunan bir şey degildir umarım fikir sahibi olan var mı?
  6. hell_rideRR

Motosiklet Kaskosu yapan şirket aranyor?

slm arkadaslar motosiklet kaskosu yapan bildiginiz bir işerket var mı vede 15.000 liralık bir motosikletin kasko bedeli ne kadar tutar?
  7. hell_rideRR

Moto Gp 2008 Pc Oyun Yardım

hehe yav dün arkadasta otururken pc çekmecesine göz atarken tesadüf buldum aldım yükledim herşey çok güzelde motorlar bide gitse cok iyi olucak 1. vitesde sabit bi hızla gidiyor hızlanmıyor tuşları falan değiştim yine olmadı acaba bir bilen var mı?
  8. hell_rideRR

Moto Gp 2008 Oyun Yardımı

arkadastan cd sini aldım yükledim falan fakat motor hızlanmıyo işin garibi diger motorlarda hızlanmıyo 1.vites sabit gidiyorlar tuşları falan değiştim yine olmadı bilen biri varsa yardım edebilir mi?
  9. hell_rideRR

Siyah West 600rr çalındı

pendik batı mahallesinde saat 10 civarı motorsikletim çalındı lütfen görenler polise haber versin 34 BD 1465 WEST GRENAJLI sol altta kücük bi kırık var TIGER EGZOST ZENIN FAR acil arkadaşlar...................
  10. hell_rideRR

selamlar

herkese mrb ben tolga yaş 19 istanbuldan ögrenciyim ve 600RR sahibiyim arkın tavsiyesiyle girdim siteye umarım faydalı ve eglenceli geçer herkese iyi sohbetler iyi eglenceler.........

Yeni mesajlar