Arama sonuçlarınız

1. eemrullahh

alt motor yagı

arkadaşlar yamaha servisine yag değişimine motoru götürdüğümde 10w40 yamalube koyuyorlar sizce bi sorun olurmu sizin tavsiye ettiğiniz bi yag varmı + yarı sentetik yazan yaglar dahamı kaliteli oluyor + rektefe isteyen motorda ne gibi şeyler gözükür örneğin alt motor kapagından pistonun sesi...
  2. eemrullahh

kendi motorum ile yarışlara katılmak istiyorum

kendi motorumla yarışlara katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam lisanalsam bile yarışlara nasıl katılıcam bu konu hakkında bilgi verirmisiniz motorum ise yamaha rx 115 bu motorla yarışlara katılabilirmiyim ve hangi lisansı satın almam gerek genç lisansımı yoksa tek yarışlık lisansmı lütfen...
  3. eemrullahh

honda cbr 125 mi yoksa yamaha rx 115 mi geçer

arkadaşlar cbr 125 lik motorla adam bana kafa tutmaya çalışıyor gel kapışalım diyorum ses yok çok merak ediyorum acaba rx 115 mi geçer yoksa cbr 125 mi ha bu arada herkes diyor motor şişer 2 zamanlı oldugu iiçin motoru denedim 2 kişden hatayın bi ilçesi var kırıkhan diye kırıkhanın girişinden...
  4. eemrullahh

motorsikletin hp nasıl arttırılır

motorsikletin hp nasıl arttırılır bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa biraz açıklarmı çok merak ediyorum motorların beygirini nasıl arttırıyorlar:salut:
  5. eemrullahh

yamaha rx 115

slm arkadaşlar bende rx 115 var motor tek kişiden 155 160 hızı yapıyor ama motor da ufak modifiyeyle biraz da çabul 160 yapmasını nasıl saglarım örneğin dişliği değiştirsem olrumu birde bujinin altında yag var bi sorun olur mu
  6. eemrullahh

yamaha rx 115 2 gündür motor zor çalışıyor

slm millet ben hatay dan emrullah rx115'im var ama 2 gündür zor çalışıyor o kadar bakımlı lı bir motor ki hayran kalırsınız yani önceden ayak marşına dokundugum gibi motor çalışırdı şimdik ise vuruyorum marşa çalışmıyor cigleyi çekiyorum çalışmıyor en sonun da kafası eserse çalışıyor acaba...
  7. eemrullahh

yamaha rx 115 veya 135 arıyorum satlık

slm abimde 2000 bin model rx 115 var hatay da tek bence... neyse bende kendime ait bir tane almak istiyorum bütçem 2. en fazla 2.200 2.300 hatay da veya hatay çevresinde olursa çok iyi olur

Yeni mesajlar