Arama sonuçlarınız

1. Ghostrider34

Motordan düştüm

Merhaba arkadaşlar bugün başımdan kötü bir olay geçti.6 ay önce motosiklet kullanmaya başladım.6 ayda ilk kez bugün motosikletten düştüm.Yokuş aşağı iniyordum.yerler ıslaktı.önümdeki ticari taksi aniden durdu.motoru arka fren ile durduramadım ve ön freni panik halinde sıktım.kilitlendi ve sola...
  2. Ghostrider34

Şıkırtı sesi

Şuan 115 km de olan Honda cbf 150 imde rölanti de çalışırken çok ufak bir şıkırtı sesi geliyor.ben sübaplardan geldiğini düşünüyorum.rodajda olduğundan olabilir mi ve sizce neden olabilir?
  3. Ghostrider34

Sonunda Cbf 150 me kavuştum...

Arkadaşlar 4 ay kadar araştırmanın sonucunda kendime cbf150 yi uygun gördüm..Çok memnunum.İlk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa vitesli motosiklet kullanmanın heyecanı içindeyim..Yeni öğrendiğimden dolayı ufak tefek hatalarım oluyor ama 1 hafta içinde tamamen öğreneceğimi...
  4. Ghostrider34

Noter satışı hakkında

Aylar sonunda bir motosiklet sahibi oluyorum.Ancak bir sorunum var.Noter satışı için 18 yaşından büyük mü olmak gerekir?18 yaşından küçük birine noter satışı verilebilirmi?(18 e girmeme 15 gün var:pale:)
  5. Ghostrider34

Cbf 250 yada cbx 250 twester arıyorum

2004 model ve üstü en fazla 20.000 km de temiz ve sorunu olmayan cbf 250 ve cbx 250 arıyorum...İstanbul içi ve gebze olabilir..en son verebileceğim miktar nakit 3.500 ytldir...
  6. Ghostrider34

Cbf 150 alıyorum

Arkadaşlar aylar süren motosiklet rüyam sonunda gerçek oluyor...İnşallah önümüzdeki haftaya kadar bir motosiklet sahibi olacağım..Tvs apache,yamaha ybr 125,honda cbr 125 derken cbf 150 de karar kıldım.Bu güne kadar pek motosiklet kullanmadım.sadece bir kaç kilometre scooter...
  7. Ghostrider34

Arkadaşlar cbf 150 mi cbr 125 mi?

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle sizin gibi motosikletci arkadaşların arasına katılmamdan dolayı çok mutluyum...Umarım bende sizin gibi bir motorcu olmayı başarabilirim...Benim bundan önce çok az scooter tecrübem oldu..Motosiklet merakı son 3-4 aydır başladı...Önce bir tane kask aldım..10 gün sonra...