Arama sonuçlarınız

1. MONTANA72

stikır hakkında yardım

cross motorum içim çıkartmalar arıyorum nerden bulurum kimden bulurum elinde olan varsa ücreti karşılıgında alabilirim.
  2. MONTANA72

t gidon aranıyor

arkadaslar regal raptorda kullanmak üzere 't' gidon arıyorum... elinde ihtiyac fazlası olup degerlendirmek isteyen varsa bana mail atabilirsiniz regal raptor'un orjınal gıdonu ıle takasda yapabılırım.. [email protected]
  3. MONTANA72

Derbi Senda 50r Yardııııım !!

Arkadaslar Merhaba Derbi Senda 50r Grenaja Ihtiyacım Var Nerden Bulurum Fercoda Yok Siparişle Getiriyolarmış Burdan Bulursam Daha Iyi Olur.. Birde Bu Makinayı Tanıyan Daha önce Kullanmıs Arkadaslardan Makinaya Dair Pratik Bilgiler Ricaediyorum Huyu Suyu Nedir Neye Dikkat Etmeli Gibi Ilgilenen...
  4. MONTANA72

cbr 125 için ekzost arıyorum

arkadaslar cbr 125 için güzel ses verecek temiz 2.el ekzost arıyorum orjinaliyle takas yapabilirim. 0555 864 56 82 cüneyt
  5. MONTANA72

Zongshen Zs200gy-a

Satılık 2005 Model Sıfır Denecek Kadar Temiz Sahibini üzmeyip Masraf Cıkartmayacak Bir Motor.. Yaklasık 1ay önce Servise Soktum Ve Depo Krenajını Her 2 Yan Kapak Krenajlarını Aküyü,stop üstü Krenajını Siperlik Krenajını Sıfır Orjinaliyle Degiştirdim Ayrıca 2ad Orjinal El Korumalık Ve Amörtisör...
  6. MONTANA72

Kaza Duyurusu

Arkadaslar Bu Sabah Tem Oto Yolu Maslak Ayrımında Bir Trafik Kazası Yasancı Motorcu Bir Arkadasımız Kazada Ciddi Bir şekilde Yaralandı(oan Olay Yerinden Gecmekte Olan Bir Motorcu Doktor Arkadasımızın Söyledigine Göre Kaza Geçiren Arkadasımızın Bir Daha Cocuğunun Olma Ihtimali Yokmuş Aldıgı Darbe...

Yeni mesajlar