Arama sonuçlarınız

1. Realknight

Kymco

Motordan anlamadığım için üye olduğumdan beri devamlı forumu takip edip bir şeyler kapmaya çalışıyorum.Hatta niyetim 5-6 sonra motor almaktı ama onuda öne çektim.Ekonomik koşullardan dolayı çin malı alacağım.Mondial KT-125 ile Kymco 125 CK arasında kararsızdım ama bugün kymco bayisine gidince...
  2. Realknight

Tutarsızlık..

Herkese merhabalar....İlk motorumu alma tarihimi bütün imkanları zorlayarak 6 ay önceye çektim ama bu seferde ehliyet önüme engel oldu.Bir hafta önce yazılsaymışım 25 ağustostaki sınava yetişiyormuşum ama şimdi ekime kaldı.Yanlız burada ehliyet fiyatı nedense çok uçuk.Bugün devletin aldığı 100...
  3. Realknight

selamlar....

Herkese merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katılıyorum.Bu motor sevdasına arkadaştan dolayı geçen sene düştüm ama henüz almak kısmet olmadı.Kışa doğru bir tane 125 lik çin malı almayı düşünüyorum.Gönül markalı bir şey almak ister ama cüzdan el vermiyor.28 yaşındayım,Tarsusta oturuyorum...
  4. Realknight

Mondial 125 KT mi , Kymco Pulsar CK 125 mi?

Arkadaşlar bu aralar motor aldım alacağım.Günlerdir gerek internetten gerekse motoru olan arkadaşlardan edindiğim bilgilerle iki model arasında kaldım.Birde bu forum aracılığı ile size sorayım dedim.Şimdiden teşekkürler...