Arama sonuçlarınız

1. A

Garip bi yaşam öyküsü

İyi Ğeceler arkadaşlar nette dolaşirken bitane habere rastladım ve sizlerle paylaşmak istiyorum Nişanlıydık, Beni 27 milyar borca soktu... nasıl oldugunu yazmıcam uzun hikaye.... Sonrada en iyi arkadaşımla beni aldattı... 3 sene beraber oldugum bir insanı tanıyamadığım için bendede hata var...
  2. A

Ehliyet İçin Sürücü kursuna Gitmek lazımmı:S

İyi Ğünler Arkadaşlar Ben Atay a2 Ehliyeti Almak istiyorum fazla para harcamak istemiyorum zaten her geçen yıl pasaport harçlari ehliyet harçlari artiyor ben a2 ehliyeti almak istiyorum maddi durumum o kadar müsait değil fırında calişip rx 115 aldım ehliyet almak istiyorum şimdi nasil yapmam...
  3. A

pejo 51

merhaba arkadaşlar ben pejo almayı düşünüyorum plakasız 200 ytl gri çatlak boya var üstünde silindiri glardon değildir fikirlerinizi alabilirmiyim onceden kullanan arkadaşlar varsa herkese iyi akşamlar.
  4. A

Pr125t-7

Motor Tek Silindir 4 Zamanlı Silindir Hacmi 125 cm³ Maksimum Güç 7,5 Hp/7500 dvr-dk Maksimum Tork 7,5 Nm/6000 dvr-dk Soğutma Hava Soğutma Çalıştırma Elden ve ayaktan Frenler Ön disk / arka kampana Ateşleme Elektronik CDI Akü 12V-7 Ah Yakıt Tankı 4,8 lt Ön Tekerlek...
  5. A

Flinta Çift

günaydın herkese mobylette aldım çift silindir yapmak istiyorum oncelikle "][/URL] resimdeki tek silindirli flintadir simdi ise çift resimli ekliyecem internetten indirdim resimleri buda çift "][/URL] arkadaşlar çift silindirden anlayan ustalar varsa kullnan bilen avantajları ve...
  6. A

Flinta elektronik

Bu resimdeki Motorlubisiklet hakkında bilgi verirseiz sevinirim bu motorlubisiklet 95 oktan benzinle gider mi acaba kullanlar warsa paylaşabilirlerse seviniriz şimdiden teşekkürler
  7. A

Yardım Etmeden Geçme

seLamunaleykum Yeni Katıldım Foruma Motosiklet almak istiyorum Fikirlerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum motosiklet yamaha rx 115 şimdiden teşekkür ederim

Yeni mesajlar