Arama sonuçlarınız

1. avci2287

Satılık 2006 Model Fazer

Herkese Merhabalar, Severek kullandığım Fazer’ımı yurt dışında olmam nedeniyle satışa bıraktım. Herhangi bir eksik gediği ve sıkıntısı yoktur, bakımları zamanından önce yapılmıştır. Sahibinden İlan Nu : 55594407...
  2. avci2287

Honda CBR 125 R REPSOL

Herkese merhaba, forumda Honda CBR 125 R sayfasının kurucularından olan bir arkadaşımızdan aldığım ve 2 yılda 4000 km yapabildiğim, kış mevsiminde kapalı garaj ve çoğu zaman oda içinde muhafaza ettiğim motosikletimi enduro tarz almaya karar verdiğim için satıyorum. İlgilenen arkadaşlara...
  3. avci2287

Honda CBR 600F ve Yamaha FZ600 Fazer

Herkese Merhabalar! arkadaşalar 12000 TL bütçeyle iki model arasında gidip geldiğim bir durumdayım, ikiside birbirinden güzel makineler, bir de sizlerin değerli tecrübelerini ve yorumlarını alabilirmiyim dedim...
  4. avci2287

Honda Cbr 125 R Için Ayna Modifiyesi

Arkadaşlar Merhaba! Honda Cbr 125 R Motosikletin Aynalarını Nasıl Estetik Hale Getirebilirim. örneğin ön Kafa Grenajına Daha Küçük Bir Model Ayna Takılabilir Mi? Bu Konuda Tecrübesi Yada Bilgisi Olan Arkadaşlarımın Yorumları Için şimdiden Teşekkür Ederim.
  5. avci2287

Honda Cbr 125 R Için Siyah ön Siper Camı

Arkadaşlar Herkese Merhaba! Honda Cbr 125 R Motorumun ön Siper Camına Siyah Film çekmek Istedim, Fakat Daha Evvel çelen Arkadaşlar Yüksek Devirlerdeki Vibrasyondan Dolayı Film Dayanıklı Olmuyor Diyorlar. Bunlar Için üretilmiş Siyah Cam Var Mıdır?
  6. avci2287

Honda Cbr 125 R Lastik Modifiyesi

Arkadaşlar Merhaba. Yeni Aldığım Honda Cbr 125 R Motorumun Lastiklerini Genişletmek Istiyorum. Ancak, Bu Işlemin Sonuçları Hakkında Teknik Bir Açıklamaya Ihtiyacım Var. Gördüğüm Kadarıyla Arka Lastikleri 130/80/17 Veya 130/70/17 , ön Lastikleri De 110/80/17 Ve Ya 110/70/17 Ebatlarında...

Yeni mesajlar