Arama sonuçlarınız

1. aLp_X

Skygo SG 250-4 servis sıkıntım.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır ara verdiğim motosiklet alemine geri dönmüş bulunuyorum. Custom yapılmış bir skygo sg250-4 aldım fotoğrafları da atarım bir ara çok dikkat çekici zevkli bir motor. Sıkıntıma gelecek olursak, Giresun'da ikamet ediyorum ve servisler aşırı sıkıntılı durumda...
  2. aLp_X

Motorun önünü yükseltme?

Arkadaşlar neredeyse bütün chopper'lerde ön taraf havaya kaldırılıp arka tarafda haliyle yere indiriliyor. Bende motorumun bu şekilde ön maşasını uzatmak istiyorum. İlk sorum bunu nerede nasıl ve ne maliyetle yaptırabilirim? İkinci sorum ise avantajları ve dezavantajları nelerdir? Düzenleme...
  3. aLp_X

Mobilet nakliyesi hakkında...

Arkadaşlar Bursa'dan bir mobilet buldum. Bunu Giresun'a getirmem lazım. Satıcı arkadaş ambar kargolar var onları araştır falan dediler ama ben henüz bişey bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Otobüs kargo vs. gibi deneyimleriniz varsa?
  4. aLp_X

Peugeot Vivacity 100

Arkadaşlar ben çin malı scooterlerin derdinden bıktığım için makul bir fiyata bulduğum peugeot vivacity 100 modelini almak istiyorum. Aranızda kullanan bilen gören varmı? Parçaları falan bulunabiliyormu? Nette yeterli bir bilgiye ulaşamadım tek umudum burası.
  5. aLp_X

Plastik Grenaj Onarılırmı

Arkadaslar benim popcorn'la bi arkadas ufak bi kaza yaptı. Ön çamurluk çizik ve Far muhafazası denen parça kırık alttaki resimden örnek vereyim. Çamurluğu zımparalayıp sprey boyayla hallederim diye düşünüyorum ama muhafazayı nasıl hallederim bi fikri olan varmı? Fiyat sordum 65TL dediler o...
  6. aLp_X

Kanuni Popcorn Yağ sorunu

Arkadaslar benim popcornda yağ ikaz lambası yanıyor sürekli. yağı nerden koyuluyor anlayamadım. bi arkadaşa sordum benzine karıştırılacak dedi karıştırdım sönmedi ne yapmalıyım ?
  7. aLp_X

151RS çalışmıyor

arkadaslar motorun birçok parçasını değiştirdim (hava filtersi buji karburator) özellikle karburator değişince çalışı bir süre sonra stop ettikten sonra bir daha çalışmadı biraz bekledim tekrar çalıştı sonra bi stop etti 1hafta oldu çalışmıyor. Üstelik karbüratörüm yeni. Elektrik aksamı yeni...
  8. aLp_X

chopper alıcam yardım?

arkadaslar chopper alıcam ama bir çok model var sıfır almayı dusunuyorum en ucuzu ne kadardan baslıyor acaba? bugun celik motor 150 crown sordum 2bin 800 lira dedi. Mondial 250mctde düşünüyorum ama bayiye fiyat sormadım. Başka bir çok model var salcano vs... sizce ne almalıyım. fazla para...
  9. aLp_X

aKLınıZ vaRsa MondiaL den kaçın (başıma gelenler)

arkadaslar motor 4500e kadar cok iyi gitti 10-20ytl den fazla bir masraf yapmadım.. fakat 4500den sonra hayatımı kararttı benım motor mondial 151RS bu hafta basıma gelenler o kadar sinir bozucuki anlatayım.. ilk olarak motorda bir arıza vardı tam olarak bilmiyorum ne oldugunu ve farlar ve önde...
  10. aLp_X

motoR çaLısmıyor 151RS :S:S

tamirden yeni gelmisti ve sabah kalktıgımda kontaya bastıgımda hiç bir ses duyamadım. daha dogrusu basınca tık ediyor bıraknca bir daha tık ediyor anlayamadım gitti aküyü şarja götürdüm şarj oldu geldi yine tık yok aküdemi sorun motordamı acaba? yada acaba aküyü şarj etmedenmi verdiler? 2...
  11. aLp_X

Giresunda servis yardım

servis yardım arkadaslar bende 151RS mondial motor var motorum kazalıydı önde ufak tefek kırıklar ve motorunda bir sorun vardı giresunda bir ustayla 310YTL karsılıgında anlastık şu gün gel al dedi gittim 1 saat sonra gel falan böyle böyle 10-11 gün erteledi bizi. her neyse sonra tamamdır motor...
  12. aLp_X

151RS modifiye

arkadaslar bir kac sorum olacak size.. motorum şu an kazalı durumda fakat tamiratı başladı bu cuma sağlam durumda cıkacak 280ytl bir masrafı var. görüntüsü eski haline gelecek fakat üzerinde bi hayli çizik var.. şimdi öncelikle ilk sorum bu çizikleri kapatmak için motoru komple boyatmak yerine...

Yeni mesajlar