Arama sonuçlarınız

1. huceyn

Sessiz sedasız Honda Türkiye Eylül '17 fiyatları

Evet Kawasaki ve Yamaha kadar yankı bulmayan Honda'nın güncel fiyat listesi aşağıdadır.
  2. huceyn

UYGUN FİYAT 2.EL MOTOSİKLET EKİPMANLARI

Daha önce bu ilanı olması gereken yere koydum ve görülmediği için buraya alıyorum:P Arkadaşlar tarz değişikliği ve fazlalık nedeniyle ekipmanlarımın bir kısmını satmaya karar verdim. 1 adet NOLAN N86 (n-com) kask.MEDIUM bedendir. 2 aydır kullanmaktayım. göze çarpan herhangi bir...
  3. huceyn

UYGUN FİYATLI SATILIK 2.EL MOTOSİKLET EKİPMANLARI

Arkadaşlar tarz değişikliği ve fazlalık nedeniyle ekipmanlarımın bir kısmını satmaya karar verdim. 1 adet NOLAN N86 (n-com) kask.MEDIUM bedendir. 2 aydır kullanmaktayım. göze çarpan herhangi bir kusuru,çiziği,vizör çiziği yoktur. kaza yapmadım şükür.kullanım kılavuzu ve kılıfı vardır. Maalesef...
  4. huceyn

xt660r süpermoto dönüşüm

Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar bu 660r için sadece jantlar değiştirmek yeterli oluyor mu x'e çevirmek için. Başka herhangi bir şey gerekiyor mu. Eğer jant değişimi yeterli ise; 1-bu jantları nereden temin edebilirim? 2-istediğimiz zaman bu jantları çıkartıp diğerlerini takıp eski haline...
  5. huceyn

Motosikletler de ağırlık konusu

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Konu tam olarak başlıkta okuduğunuz gibi aslında. Şimdi yıllardır motosiklet kullanan birisiyim. Çin malıda kullandım, italyan da kullandım. Megelli bile kullandım:D şimdi ise mt07 kullanıyorum. Ancak büyük hacimli ve nispeten güçlü sayılabilecek bir aletin hafif...
  6. huceyn

spor plakalık hakkında

arkadaşlar herkese selamlar. bu hafta içi bitane asya tay sahibi oluyorum. motoru almamda ki amaç şehir içinde kullanmak. zaten büyük makinam var. şimdi ben bunu supermoto yapacam. bu spor plakalık ve yarasa arka tutamak demirini nerden bulabilirim. sahibinden de görmüştüm ama şimdi...
  7. huceyn

radyatör suyu hakkında...

arkadaşlar.mersinden eskişehire geldim.ama ortalık kar kıyamet.kapalı garajın anahtarı bozulmuş.arabam dışarda.şimdi benim arabamda antifiriz yok.koymak aklıma gelmemişti.çünkü zaten mersinde gerçekten ihtiyaç duymuyordum.şimdi radyatördeki suyun donup donmadığını bilmiyorum.direk olarkta...
  8. huceyn

bir pistte 3 kaza.talihsizlik...

ardı ardına 3 patlama.yahu cidden bu makinaların şakası yok. http://www.youtube.com/watch?v=gPeRUgGUFB8
  9. huceyn

Uygun fiyatlı jawa ve mz

arkadaşlar elimde bir adet beyaz renkli jawa 1991 ve beyaz 1991 mz var. isteyene çekme belgeli yada ruhsatlı vaziyetde satabilirim.internette ilanı yok.almak isteyenlerin benimle irtibata geçmesi yeterlidir.
  10. huceyn

Sigorta hakkında

Arkadaşlar arabamın sigortası bittiği için takipçi arkadaşımla görüştüm.'olm bana ucuz bi şekilde hallet dedim' oda dönerim ben dedi ve daha sonra aradı.araba kimin üstüne?ne alaka yahu? dedim.meğerse yaşa göre değişiyormuş.şimdi arkadaşlar böyle bişey varmı.araç benim olduğu için fazladan 40...
  11. huceyn

Elemana bakın hele:)))

http://www.sahibinden.com/hyosung_gt_250_r-55WQQaXQQ18123787WQQpXQQdisplayitem çoktandır böyle uyank ve pişkin birini görmemiştim:cherry:
  12. huceyn

Bu Eski SS ler ne olacak peki?

Yahu arkadaşlar düşünüp duruyorum.2000 ile neredeyse 2005 modele kadar ss ler yaşlı muamelesi görüyor.zaten 2000 altından hiç bahsetmiyorum.şimdi 2005 model ss aldık diyelim 5 sene sonra çöpe mi atacaz bu aleti??? bu kadar makina ilerde nolacak.adam kredisini anca bitiriyor sonra yaşlanmış oluyo...
  13. huceyn

S&t kanuni servis muamması!

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır motosiklet akseuar ve yedek parça işi yapıyorum.İş yerimize hergün honda dan,yamaha dan ve bilimum servislerden parça almaya gelenler oluyor. Biraz önce de dükkanı açtım.Gazetemi okumaya koyuldum.üzerinde kanuni t-shirt ü olan birisi geldi.Birkaç şey sordu... Bilen...
  14. huceyn

cep telefonu için tema:SS

ya arkadaşlar aranızda tema yapmayı bilen yada güzel bi tema arşivi olan varmı? ben motosikletli ama kaliteli bi tema arıyorum.anasını satayım bulamadım.saçma sapan şeylerin bile teması var ama telefonuma uygun bi motosiklet teması bulamadım. telefonum w910i.:rendeer:
  15. huceyn

ÖTV indirimi motosikleti de hızlandırdı

Küresel krizin etkisiyle daralan motosiklet satışları vergi indirimiyle yeniden tırmanışa geçti. Bu yıl 70-80 bin satış bekleyen motosikletçiler ÖTV indirimi sayesinde hedef yükseltti. Motosiklet Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Güray Balatekin vergi indirimiyle piyasanın...
  16. huceyn

Fırlayan jant kapağı 2 aylık bebeği öldürdü

Antakya'da lastiği patlayan otomobilden fırlayan jant kapağı, yoldan geçen bir anneyi yaraladı, kucağındaki 2 aylık bebeğin ölümüne sebep oldu. Şevket Adaş'ın kullandığı 31 EA 449 plakalı otomobilin lastiği patlayınca jant kapağı yerinden çıktı. Fırlayan kapak, yol kenarında bulunan Nazlı Gümüş...
  17. huceyn

Baba sözü dinlemedi, motosiklete kasksız binip kazada hayatını kaybetti

Antalya'da görev yaptığı dönemde motosikletin kasksız kullanılmaması yönündeki çalışmalarıyla tanınan eski vali yardımcısı Erkan Işılgan'ın oğlu, kasksız bindiği motosikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Önceki gün meydana gelen olayda, Gazi Bulvarı'ndan Demokrasi Kavşağı'na...
  18. huceyn

Motosikletli genci vuran polis: Görevimi yaptım

Motosikletle giderken 'dur' ihtarına uymadığı gerekçesiyle arkadan ateş ederek Çağdaş Gemlik'i (18) öldürdüğü belirtilen polis memuru Mehmet Ergün, dünkü duruşmada kendini savundu. Sanık Ergün, "Görevimi yaptım. Vicdanen rahatım." deyince mahkeme salonu karıştı. Sinirlenen Gemik'in yakınları...
  19. huceyn

Hatamı yapıyorum acaba:S

Birçok arkadaşın sorunudur aslında bayan sürücüler.Aralarında gerçekten iyi şoförler olmasına rağmen genel görüşüm tehlikeli olduklarıdır. Sağolsunlar kuryelik yaptığım zamanlar baya yormuşlardı beni. Sıkıntım aslında kararsızlıkları.halbuki karasızlık trafikte ölüm bile getirir. Lütfen kızmayın...
  20. huceyn

Performans Arttırıcı(YMIŞ)????

Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı aranızda.ben gezerken rastladımda... http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45762&ShowPane=2

Yeni mesajlar