Arama sonuçlarınız

1. celıl ybr

Ekonomik Yol Arkadaşı

Arkadaşlar üniversiteye gideceğim için motosikletimi satıyorum düşünen olursa ilandaki numaradan bana ulaşabilir. Yıl:2012 Km:6500 Garanti devam etmekte. 2015 Nisan ayına kadar muayeneli. Buyrun buda motosikletimin ilanı ...
  2. celıl ybr

Rev'ıt yağmurluk!

Arkadaşlar hepinize merhabalar; paket servis işi yapıyorum malumunuz havalar kötü, bende 230 TL ye Rev'ıt yağmurluk aldım. Keşke almasaydım 20-30 TL lik yağmurluklardan farksız dizimden belime kadar olan kısım ve arka kısım su geçirdi göbek kısmıda aynı şeklilde. Demem o ki en kaliteli diye...
  3. celıl ybr

Acil motosikletli kurye işi arıyorum.

Arkadaşlar herkese merhabalar. Yaşım 20 üniversite öğrencisiyim. Daha önce tecrübem var Pizza pizza, dominos, cömert köfte, kfc vb. restoranlarda çalıştım. Ama maaşı az olduğu için ve ıvırı zıvırı çok olduğu için istemiyorum. Okulum engel değil uzaktan okuyorum. Tanıdığınız pideci, fast food...
  4. celıl ybr

Honda Dylan için Dayco aktarma kayışı?

Arkadaşlar 3 gün önce 2007 model mat siyah 25 binde bir Dylan aldım. Zamanında Erdoğan Aktaş,BSI,Sero gibi abilerimizde Honda Dylan vardı. Bu kayıştan kullanıp hatta temin bile ediyolardı. Ama şimdi hepsi motosikletlerini değiştirmiş bu işleri bırakmışlar :) Dün internette biraz araştırma...
  5. celıl ybr

2011 model Agılıty 125

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-temiz-kymco-agility-125-85813192/detay
  6. celıl ybr

Sonunda Aldım!

10.06.09 itibariyle bende aranıza siyah mondial 100 ukh ile katılmış ve ilk kazamıda yapmış bulunmaktayım:rendeer:
  7. celıl ybr

Çok kotu bi durum !!

Ümraniye sondurakta (küçüksu cd) hacıbaba isminde bi lokanta var.Orasnın motorcu gariban bi elemanını bi kamyonet şöförü duvara sıkıştırıyo adam çok büyük bi kaza atlatıyo Adam biraz piskolojik rahatsız motordan iniyo bağrıyo çağarıyo resmen deliriyo millet geldi adamı tuttu falan o kamyoncu...
  8. celıl ybr

Celil kardeşinizin doğum günü kutlu olsun !

Evet sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim (by_moto:P) bu gün itibari ile 16 yaşıma ayak basmış bulunuyorum doğum günüm kulu olsun :)
  9. celıl ybr

cross oyunu

bu oyunu sevgili tequya armağan ediyorum :rendeer: biraz çalışıp kendini geliştirsin :P kolunu bacağını yaralamasın :P http://www.oyunskor.com/motosikletci.htm
  10. celıl ybr

Sizce kullanabilir miyim ?

Motosiklet.net in siz değerli üyeleri ; :cherry: Başlangıç olarak cross - off road sınıfının doğru olacağı duyumlarını aldım.:cat: Ve CC olarakta 125 CC nin uygun olacağını duydum. :bounce: Şimdi malum 16 yaşıma girmek üzereyim ve boyumda 1,72 Düşündüğümde birkaç tane model var bunlar ...
  11. celıl ybr

Sitede ki Keeway ARN kullananlar ve kullanmış olanlar

keeway arn kullananlar ve kullanmış olanlar nasıl bir scooterdır memnun musunuz veya memnun muydunuz biraz bahseder misiniz ?:)
  12. celıl ybr

beyler trt 3 te CANLI MOTO GP

trt 3 ü açaın moto gp var kenanda yarışıyorrrrrrrrrr:)
  13. celıl ybr

Araç devir işlemleri emniyet amirliğinde olacakmış

Dün radyoda duydum artık araç devir işlemleri noterde değil de emniyet amirliğinde yapılacakmış Hem fiyatı azalacakmış hem de kayıtsız araç kalmayacakmış Bu yasa ağustos ayında yürürlüğe girecekmiş.
  14. celıl ybr

DNS ayarı nasıl değiştirilir?

pcmde youtube a girilmiyo dns ayarını değiştirince oluyomuş acaba nasıl değiştiriliyor? açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirim :)
  15. celıl ybr

Bws 100 ün son hızı kaçtır acaba ?

sygıdeğer bi abimle tartışma içindeyken o dediki bws 100 düz yolda 90-95 i geçemez bende diyorum ki 110-115 yapar buyrun bide siz saygıdeğer üyelerin yorumlarını alalım
  16. celıl ybr

bws,beat,an 125 Hangisini önerirsiniz ?

arkadaşlar bu 3 motor arasında hangisini önerirsiniz
  17. celıl ybr

Metehan abi neden süresiz uzaklaştırıldı ?

ya bugün gördüm ve şoke oldum metehan abi gibi 10.000 küsür mesajı olan sitede çok popüler olan biri ne yaptıda süresiz uzaklaştırıldı çok merak ediyorum
  18. celıl ybr

Benzinin fiyatı mı düştü ??

arkadaslar http://www.totalgaz.com.tr/product_price.asp?cityID=32 buradan aldığım verilere göre kurşunsuz 95 oktan bezinin litre fiyatı 3,37 olmuş son güncellenme tarihide dün yoksa sitede hata mi var? yorum sizin :) artık zamlar bitiyomu arkadaslar ne dersınız :cherry:
  19. celıl ybr

birden tüm yazılar küçüldü

arkadaslar cevap yazarken bilmedıgım bı nedenle butun yazılar kuculdu nası yazıları eskı halıne getırbılırım bılenınız var mı??
  20. celıl ybr

OGS den kacak gecıste hapıs cezası var mı ??

Gecen persembe gecesı saat 12 sularında:mrgreen: avrupa yakasından anadolü yakasına gecerken honda beatla enıstem ogs den gectı ve alet ottu heycandan soylemeyı unuttum sankı bıyerden ogs den kacak gecıste hapis cezası var dıye duymustum eger bole bıse varsa enıste yandı:) bıde kaskınıda bana...

Yeni mesajlar