Arama sonuçlarınız

1. wind_talker

Racinglerin ortalama motor ömürleri nedir ?

Arkadaşlar merhaba, Racing motorlarin ortalama motor ömürleri nedir ? En kötü şartlarda kullanılmış olsa bile en az kaç km yapar ? mesela 40000 km deki bir racing alınır mı? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  2. wind_talker

Yamaha Xv 535 Yardım

Merhaba arkadaşlar, Cruiser tarzı motosikletlerle ilgileniyorum , Bu aralar özellikle yamaha xv535 virago ları inceliyorum. Görünüş olarak özellikle tam bana göre ama teknik olarak fazla bir bilgim yok. Özellikle motor konusunda motorları nasıldır ? dayanıklı mıdır ? (76000 km de satılık...
  3. wind_talker

Yamaha Xv 535 Yardım

Merhaba arkadaşlar, Cruiser tarzı motosikletlerle ilgileniyorum , Bu aralar özellikle yamaha xv535 virago ları inceliyorum. Görünüş olarak özellikle tam bana göre ama teknik olarak fazla bir bilgim yok. Özellikle motor konusunda motorları nasıldır ? dayanıklı mıdır ? (76000 km de satılık...
  4. wind_talker

Acil yardımınızı rica ediyorum

Arkadaşlar merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ederim. Benim sizlere birkaç sorum olacak, Geçen sene gelişime a2 için kayıt yaptırdım ve tüm sınavları vererek sertifikamı aldım. Ancak iş yoğunluğum da bahane oldu ve bostancıya gidip...
  5. wind_talker

Merhaba,

Herkese merhaba, Ben Serdar 79 doğumluyum Avcılar / istanbul'dayım Siteyi uzun süreden beri takip ediyorum yeni üye oldum.. Motosiklet kullanmayı biliyorum ( Honda güvenli sürüş 1 e katılmıştım ) , ancak motorum yok , yakın zamanda alıcam işallah.. Ehliyet sınavlarını geçtim sertifikamı...