Arama sonuçlarınız

1. trgy

Satılık Bobber-Chopper kask

Arkadaşlar kask bana küçük geldiği için satıyorum hiç kullanmadım kutuyu açıp deneyip tekrar kutusuna koydum ; http://retrobikegear.com/daytona-cruiser-34-open-face-dot-helmet--flat-bla34.html
  2. trgy

Harley Davidson 883

Arkadaşlar Sportster 883 serisi ( iron,xl ,R,...) motosiklet arıyorum sizin ya da çevrenizden herhangi birinin varsa ve satmayı düşünüyorsa bana ulaşması önemle rica olunur .
  3. trgy

Triumph Bonneville arıyorum

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Triumph Bonneville arıyorum, sizin ya da çevrenizden herhangi birinin varsa bana ulaşması önemle rica olunur .
  4. trgy

Önemli bir konu !

Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum linkte gördüğüm şey doğru mu yoksa ben mi yanlış görüyorum ? Benim bilmediğim bir manası var ise açıklasın sponsor firma ya da bu rezaleti ortadan kaldırsın lütfen . http://www.hudsonderi.com/?urun-3010-1918-Patch-Yama.html
  5. trgy

Oyuncaklarım

Çok geniş bir koleksiyon sayılmaz ama gece yarısı biraz da can sıkıntısından paylaşmak istedim,daha önce de bir kaç paylaşım olmuştu sanırım bu tarz ,benimki onların yanında devede kulak misali , zamanla büyütmeyi genişletmeyi istiyorum,araya alakasız da olsa eski dostlardan da bir iki tane...
  6. trgy

Akü şarj almama problemi

Arkadaşlar anahtarı kontakta unutmam sonucu aküsü tamamen boşalan motorumu takviyeyle çalıştırdıktan sonra motor 200-300 metre gidebildikten sonra tekleyerek istop etti, ardından aküyü şarja bıraktım ve sorun çözülür gibi oldu 2-3 km sorunsuz kullanabildim motoru , 3 gün sonrasında ise...
  7. trgy

Polonezköy Gezi Tavsiyesi

Arkadaşlar yarın arkadaşımla bir Polonezköy gezisi yapmayı planlıyoruz,ilk defa gideceğimiz için bir kaç tavsiye iyi olur diye düşündüm; -Kahvaltı veya mangal için halka açık yerlerden (park,bahçe v.b ) faydalanabiliyormuyuz? (Yanımızda yiyecek içeceğimizi götürürsek ) yoksa illaki özel...
  8. trgy

Kırık dikiz aynası camı

Arkadaşlar motorumun dikiz aynasının camı kırık,mecidiyeköye en yakın mesafede camı nerede değiştirebilirim bir önerisi tavsiyesi olan var mı ? maslak oto sanayide oto camcılar var sanırım başka alternatifler de olabilir.
  9. trgy

Amortisör keçesi hk.

Arkadaşlar sol amortisör keçem yağ kaçırıyor, hazır el değmişken sağ keçemi de değiştirmem gerekir mi yoksa sadece yağ kaçıran sol tarafı değiştirmem yeterli olur mu?
  10. trgy

Triumph Thruxton

Arkadaşlar Triumph Thruxton'ın tarzında alternatif marka ve modeller var mı ülkemizde bulabileceğimiz ?
  11. trgy

Direksiyon sınavı yardım

arkadaşlar sürücü kursları tarafından;direksiyon sınav ücreti adı altında alınan ücretin bildiğim kadarıyla bir resmiyeti yok peki bu parayı vermeden sınava girmek istersek tam olarak ne yapmamız gerekiyor,sınav yeri bilgisi v.s gibi konuları kendimiz öğrenebiliyomuyuz öğrenebiliyosak nerden...
  12. trgy

Sizce hangisi?

arkadaşlar merhaba almayı düşündüğüm mont modelleri arasından finale kalan 2 mont arasında kararsız kaldım ve yardımlarınızı ,önerilerinizi bekliyorum ,ikisi de yazlık fileli montlar ve fiyatlarıda hemen hemen aynı biri dainese diğeri revit ,aramızda bu montları kullanmış ya da inceleme fırsatı...

Yeni mesajlar