Arama sonuçlarınız

1. Oseberg

Motorlara emniyet şeridi yasağı gelmiş.

Arkadaşlar bu sabah köprü yolunda avrupa tarfından anadoluya geçerken polis çevirdi, evrakları kontrol ettikten sonra "artık emniyet şeridine girmeyin ceza kesilicek" diye uyardı haberiniz olsun.
  2. Oseberg

Çarpıp kaçan sürücü hakkında

Herkese iyi akşamlar Bu akşam başıma gelen bir olayı sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim. İş dönüşü sıkışık trafikte arabaların sağ tarafından yavaş yavaş gidiyordumki sinyal vermeden sağa dönen bi araba beni iteleyerek yere düşürdü, ayağa kalkım trafik daha fazla sıkışmasın diye motoru...
  3. Oseberg

Shoei kask hakkında

Bilenlerden öğrenmek istedim, shoei multitech kask nasıldır acaba, almayı düşünüyorum ama bi ton para verip de daha sonra hüsrana uğramak istemem açıkcası. Bilenler kullananlar kısaca yazabilirlermi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim, tüm motor tutkunlarının yolu açık olsun...
  4. Oseberg

Raylardan uzak durun !!

Tramvay raylarının kuru havalarda bile kaydığını biliyordum ama bu kadar büyük bir tehlike yaratacaklarını hiç düşünmemiştim açıkcası. Cuma akşamı kız arkadaşımla beraber kadıköye indik. Bahariyede rayların olduğu yerden geçerken nasıl olduğunu anlamadan bir anda yere kapaklandık. Rayların...
  5. Oseberg

ön tekerlek sorunu ?

Herkese iyi akşamlar, tam anlayamadığım bi sorunum var ve sizlerle paylaşıp akıl almak istedim. 2006 model transalp'im de sola dönüşlerde tekerlekten vurma sesi geliyor, çok şiddetli bir ses değil, gidon hafifçe sallanıyor, sanki disk yamulmuş gibi ama gözle görülür bir yamukluk yok, ne olduğunu...
  6. Oseberg

Ön freni biraz sert sıkınca...

2006 model transalpim var, ilk motorum :cyclopsan beni endişelendiren bi durum var, ön freni biraz sert sıkıp bıraktığım zaman diskten ve balatalardan sürtünme sesi geliyor ve bi süre sonra kesiliyor. Bu normal bi durummu yoksa hemencecik bir servise gitmem gerekirmi ??. şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar