Arama sonuçlarınız

1. M

gt250r lastik

s.a. bana ikinci el yada sıfır lastik lazım sıfırları çok pahalı onun için ikinci el olsa iyi olacak benim lastikler öldü balon falan yaptı motoru satacağım için acil değiştirmek istiyorum elinizde çıkma gt250r lastiği varsa bana satarsanız alırım buraya yazın ben hergün kontrol ederim
  2. M

Gt250r

Herkese selamlar benim motor gt250r bir hafta önce afyon denizli yaptım denizliye vardığımda motordan şıkırtı geliyor du sonra o sesle afyon a geri geldim motorcu baktı eksantrik zinciri gevşek dedi bir de siboplardan gelebilir dedi normal çalışırken o ses geliyor gaza basınca biraz daha artıyor...
  3. M

R6 ve r6s arasındaki fark

Kardeşler bu iki motor modeli arasındaki fark nedir
  4. M

gt250r

eskiden motor 6000 devirde tekliyordu şimdi 8500 devirde tekliyor demek ki beyinde bi problem yok geçen temizliğide yapıldıfiltre buji acaba başka hangi sebeplerden dolayı olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  5. M

Gt250r tekleme sorunu

S.a arkadaşlar yeni gt250r aldım herşeyinden memnunum ama yüksek devirlerde yani 6000 7000 gibi devir aralığında tekleme yapıyor motor 2. El sizce sorun ne olabilir teklemesine rağmen 150 gitti sorun olmasa 160 170Diyecek çok güzel makine tavsiye ederim herkese
  6. M

Bor power

S.a arkadaşlar bu bor power ı aranızda kullanan varmı acaba yada bu motosikletlere oluyor mu biraz baktım çok güzel bi madde hem performans hem tasarruf sağlıyormuş bilgilerinizi bekliyorum
  7. M

Sizce böyle modifiye olur mu

Herkese selamlar benim aklıma şöyle bir düşünce geldi bu motosikletlerin hava giriş yerlerine soğuk hava versek turbo misali performans artışı olurmu mesala arabalardaki klima hortumunu söksek hava girişine soksak ne gibi değişiklik olur
  8. M

Marşla ilgili

Arkadaşlar benim motorun marşı debriyaja basmadan çalışmıyor acaba neden olabilir sizdede varmı böyle bir sorun akü zayıf olabilirmi şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
  9. M

Dubleks lastik +bir soru

S'a ben seyhan125t motoruma dubleks lastik takmak istiyorum sizce takılır mı takılır ise fiyatları nerelerde birde alacağım lastik küçük olsa yani jant yere daha yakın olsa hız artarmi bilgilerinizi bekliyorum
  10. M

Karbüratör ayarı....,

Herkese iyi günler motor seyhan 125t ben bunun karbüratör ayarını kendim yapmak istiyorum ustalar yapmıyo sonra gel diyo bu ayarı kendi yapanlar bi anlatıverse belki hız sorunumda çözülür bunu yaptıktan sonra subap ayarına geçecem onuda kendim yapacam herşeyi bu siteden halledicem inşallah...
  11. M

125 cc hız sorunu

S.a. Kardeşler benim motor seyhan 125t 85i geçmiyor ara sıra 90 diyor ama devamlı gidemiyor sorduklarım bas gaza açılır diyor ama 17000km oldu açılmaz bundan sonra herhalde ben motorun 110 rahat yapmasını istiyorum arkadaşlarımınki yapıyor yardım edin lütfen performans artışı için.
  12. M

karbüratör

s.a. arkadaşlar bugün karbüratörü söktüm içine baktım ve hızı artırmak için hangi şeyi sıkıp gevşeteceğimi bulamadım bunun içinde iğne gibi olan şeyi sona getir dediler ama nasıl ouyor anlamadım bilenler varsa anlatıversin
  13. M

kanuni modifiye

arkadaşlar biraz yardım edinde şu motoru 120 yaptıralım sizce neler yapmalıyım motorun içini ellemeden iridyum buji performans filtre karbiratör eksoz vb. bilgilerinizi bekliyorum motor kanuni seyhan 125t
  14. M

125cc modifiye

arkadaşlar ben 125cc motoruma modifiye yapacam piston büyütmeden karbüratör hava filtresi ile ilgili olanlardan yapacam bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim fazla abartılı olmadan ucuz yollu motor seyhan 125t son hız 106 bazen 90 km hıza bile zor çıkıyor
  15. M

modifiye bilgileriniz

ben motora ufak tefek modifiye yapmak istiyorum ama sadece dış görünüşle ilgili bildiğiniz ucuz yollu modifiyeler varsa yazabilirmisiniz şimdiden sağolun motor 125 lik kanuni
  16. M

kanuni seyhan 125t geç çalışma sorunu

kardeşler bi yardımcı olursanız sevinirirm motor sabahları çok geç çalışıyor gezip geldikten sonra stop ediyorum ve sonra bir marşa basmamla hemen çalışıyor yani motor soğukken geç çalışıyor ama sıcakken hemen çalışıyor sizce bu sorun düzelirmi sabahlarıda bir marşa basmamla çalışırmı. birde...

Yeni mesajlar