Arama sonuçlarınız

1. nusr3t

yardım lütfen

arkadaşlar motorla 120'yle giderken birden elektriği kesti ve motor stop etti, bnde yavaşladım ve durdum. Kontağı kapattım starterı actım ve marşa bastıgımda sadece marş sesi geliyor ve motor çalışmıyor. ben buji diye tahmin ediyorum, sizce sorun ne olabilir. ayrıca marş motorunun sesi normalden...
  2. nusr3t

ben de kaza yaptım :((

bugun saat 14.30 sularında taksim bambinin önunde kaza yaptım arkadaşlar, bu kazadan sonra artık motorcu kişiligimi bırakabilirim, malum ailedekiler işte :( neyseki ben de bisey yok, fakat motorum için aynı seyi soylemek zor. Allah kimseye vermesin, ben gayet yavaş ve dikkatliydim, fakat...
  3. nusr3t

satılık full koruma

1 ay önce aldıgım DAİNESE full korumayı satıyorum, 280€ siyah renk, hiçbir sorunu yok, tek sorun ben askere gidiyorum aralıkta :) taksit falan isterseniz ayarlarız biseyler. :S
  4. nusr3t

tüm sürücüler dikkat :S

bu msj topic ihlaliymiş arkadaşlar kusura bakmayın topiclerinizi kapladım!!!
  5. nusr3t

rahatsız kepabcı

arkadaslar elimde 2 tane cok guzel videolar var kebapcı motoru olarakta bildigimiz activa 100lerden biri elime geçti, ve ben de onunla rahat durmadım ve bir kac figur sergiledim fakat bu videoları siteye nası koycam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :s
  6. nusr3t

meraba arkadaslar

ben de varım artık :p derbi 125 GPR'ım var ve motorum hakkında ki gorus ve degerlendirmelerinizi merakla bekliyorum, ayrıca bu motordan alıcak olanlar veya düsünenlere de yardımcı olurum.

Yeni mesajlar