Arama sonuçlarınız

1. O

Motor ehliyeti bilgiye ihtiyacım var ..

15 eylülde başvurursam kasımdaki sınava yetişirim değil mi ? Ya da genel olarak ehliyet durumlarından bahsedebilir misiinz tarih olarak?(Biraz koalycılık oldu atlayabilirsiniz) - Ya bir de hiç hem araba hem motoru aynı anda alanınız oldu mu? Para falan nasıl oluyor?
  2. O

83 kiloluk bir motorun çalınmasını nasıl engelleriz?

Merhaba arkadaşlar, Ya 83 kiloluk bir motorun güvenliğini nasıl sağlayabilirim. Zebra 90cc den bahsediyorum. Alıcam ama şimdi yazın güvenliğini nasıl sağlayabileceğimi düşünüyorum. Okulda sorun olmaz kampüs de hırsız felan yok ; ama yazın evin önünde yüklenip götürürler mi motoru diye bir korkum...
  3. O

Hem yaz hem kış gidecek, 1500 ytl den ucuz motor.

İlk başta cross düşünüyordum aama daha alacağım ilk motorun hem o kadar pahalı hem de direk çok istediğim bir şey olmasını istemedim. Hele bi mobiletine scooterına da alışalım da ondan sonra. Karar değiştirdim ucuz bi motor alıcam. Kanuni Zebra 90cc düşündüm ama beygir gücü çok düşük. Bizim...
  4. O

Kanuni Zebra 90cc

Merhaba, Kanuni zebra 90 cc kullanan var mı? Nasıldır? Sağlam mıdır? Kaç gider en fazla ? Biraz bilgi verirseniz memnun olurum.
  5. O

Cross motorları hakkında : XT 125 R , HONDA XL200 , HONDA CR125....

Herkese merhabalar , Ben önümüzdeki 6-7 ay içinde bir cross motoru almayı düşünüyorum. Ancak elbette profosyonel cross falan yapacak değilim ve bir üniversite öğrencisi olarak bütçem çok yüksek değil.Ama gene de her türlü Çin işinden uzak durmaya çalışmaktayım(Çin işi : Kalitesiz Çin işi ) ...